L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimecres, 5 d’agost del 2009

Xafarderies

Ens conten que Agustí Pasqual, del PSOE, està molt enfadat amb Eladi Mainar, l'alcalde de Simat, també del PSOE.
El benifaironer s'ha prés les vacances en agost i no tornarà a treballar per al PP en la Fundació Jaume II. De fet no tornarà a treballar més perquè s'ha jubilat com a professor de Xeraco i per tant no podrà treballar en aquest càrrec de confiança del PP.
Al que anàvem: ¿I perquè està enfadat Agustí amb Eladi Mainar? Ens diuen que és per l'article d'opinió publicat per l'Eladi al "Levante" fa uns dies, abans d'acabar juliol, i on el simater posa a caldo a la Fundacio Jaume II el Just.
El nostre informant - gent pròxima al poder simater - ens diu que s'havia pactat la publicació de l'article per al mes d'agost, quan Agustí ja no seria al monestir, i això no s'havia complit.
De fet, ens conten que eixe mateix dia de la publicació, la responsable-gerent de la Fundació va telefonar a Agustí demanant-li explicacions i van tindre sus "más y sus menos".
Avui mateix, el "Levante" publica la contestació de la responsable de la Fundació. Res de nou davall del sol.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Tampoc no estaria de més que incloguereu els texts dels articles als que feu referencia...no tots vivim al Pais Valencià i, encara queno podem llegir els periodics als que us referiu, voldriem tindre´n accés....és només una recomanació. Gràcies

Anònim ha dit...

L'epistologia del Sr.Eladi Mainar sembla no tindre límits, hui torna a repilicar a l'edició del LEVANTE-La Safor a la gerent de la Fundació Jaume II "El Just"

LEVANTE-EMV (La Safor) 13/08/2009 Després de l'article d'opinió del passat mes de juliol en el que el Batlle simater posava a caldo a la Fundació i ala seua gerent en nom i cognoms i que va motivar una cortes resposta però no menys enèrgica de la interpelada Anabel Trujillo (04/08/09), gerent de l'esmentada Fundació; hui el simater torna a carregar.

Mainar, que admet que el seu càrrec te data de caducitat, ja que el proper mes d'abril tindrà que deixar el relleu en l'alcaldia a la nacionalista Agustina Brines, torna a fer declaracions com Alcalde simater.

Fons del Govern simater afirmen que desconeixen el contingut i l'exitència de les declaracions de l'Alcalde fins que les veuen publicades en el rotatiu LEVANTE, ampliement conegut pel seu suport al PSOE simater i saforenc.