L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 10 d’agost del 2009

Això dura més que l'obra de la Seu


Feia només uns dies que havien acabat la vorera nova. Diuen que hi havia un problema en la canonada d’aigua potable i…. a alçar la vorera recent construïda! cosa que no ve de nou perquè tots els anys l’alcen, però ara estava acabadeta de fer.
Ens conten que, fins i tot, per aquesta actuació Aquagest va haver de dur gent de fora perquè no disposava de prou personal a Tavernes. Suposem que cosa de les vacances…
Així que vingueren, feren el forat, arreglaren el problema de l’aigua, posaren unes tanques i . així està el forat, ben envoltat de tanques. I ja passa de tres setmanes.
I sabeu perquè no ho han acabat? Realment no ho sabem, però ens imaginem que si no ho han arreglat, és perquè igual d’ací unes quantes dies l’han de tornar a alçar, la vorera. I ja tenen la faena avançada.

1 comentari:

Anònim ha dit...

La ditxosa obra ha fet esclafir una canonada que ha inundat la cotxera de l'edifici de nova contrucció que hi ha a la vorera d'enfront (Edifici Eurourbi)