L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.710
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:20.663

dijous, 27 d’agost del 2009

Plou sobre mullat o ningú no fa manteniment


I mai més ben dit. Sempre que plou, l’aigua arrossega la terra de les zones enjardinades de l’Avinguda de Malta, malfetes i sempre buides de plantes, i ompli de fang el carrer.
Entre altres coses del que havia de ser la millor zona de Tavernes.

Aquest testimoni d’un veí és exemple de la realitat:
- Me’n vaig vindre a viure ací en casar-me pensant-me que viuria en una zona modèlica i m’he trobat amb jardins sense plantes, abandó prou notable de l’ajuntament de manteniment i vigilancia i els carrers i voreres ple de fang sempre que plou, i festes nocturnes ara i adés fins a les 6 o més de la matinada.

Alguns temes, el fang i el de les pedres que arranquen els xiquets dels murs del passeig, ja l’hem tractat algunes vegades ací sense cap actuació positiva del nostre ajuntament.
I ja que estem… ¿l’ajuntament ja ha rebut les obres de l’Avinguda de Malta? ¿A qui li correspon el manteniment i deixar-ho tot en condicions: els bancs sense pintades, el reg per degoteig funcionant, les jardineres amb plantes, les papereres en bon estat…? A vore si el desastre de l’Avinguda es deu perquè ningú se’n fa responsable