L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 7 d’agost del 2009

Cal fer cada quinzena una volta a peu popular en la platja


És una bona solució perquè els carrers i les voreres de la platja – almenys per on passa la volta a peu – estiguen nets i polits.
Havieu d’haver vist la cara de sorpresa dels vianants, dels passejants de la ruta del colesterol i dels esportives que preparaven la cursa aquests darrers pel matí. Quina boca més oberta en vore el tràfec de neteja i quins comentaris més sucosos entre el veïnat platger.

- Qué ve el rei? preguntava una veïna a una altra.
- No ho sé. Més segur vinga Camps – contestava un altra.
- Me’n vaig a dir-li-ho a la meua veïna, que això es digne de vore

I és que veritablement... ¡¡¡Quin espectacle més meravellos vore tota una colla de gent i de vehicles netejant i netejant, fins i tot amb les mànegues a pressió per llevar la brutícia a algunes voreres i zones on feia tems i temps que no veien l’aigua, per no dir que només la veuen quan plou!!
Cal donar una bona imatge de la platja, això és cert. Però tot l’estiu, i que no siga flor d’un dia.... o si voleu, neteja d’una volta a peu.