L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimecres, 5 d’agost del 2009

De festa en festa o "lo cortés no quita lo valiente"

Han acabat les festes de Benifairó i estem ja de ple en lesfestes de Simat.
El passat dilluns, complint la tradició, l'alcalde de Benifairó va convidar a sopar la resta d'alcaldes de la Valldigna i al president de la Mancomunitat i les respectives dones. Un sopar que, ens conten testimonis presencials, va ser amable i distés i on els polítics per un costat i les dones per un altre parlaren de les seues coses.
Però tots no hi acudiren a "Escuma" al sopar de germanor. L'alcalde de Simat, el senyor Eladi Mainar, va rebutjar la invitació. La causa: les diferències que manté amb l'alcalde de Tavernes, Manolo Vidal, i per tant no vol seure a la mateixa taula que el valler.
El senyor Eladi Mainar hauria de pensar, com s'ha dit per Benifairó, que així no li fa el "feo" a l'alcalde de Tavernes, sinó que li'l fa a l'alcalde i a tot el poble de Benifairó, que al cap i a la fi és qui convida i organitza el sopar i els convidats ho son en representació de les seues localitats.
Com a segona part d'aquesta funció de festa en festa, segons ens diuen i potser per això, l'alcalde de Simat ahir encara no havia convidat a la resta d'alcaldes a participar de les festes de Simat i al sopar de germanor. L'any passat la cosa encara podia tindre justificació pel canvi d'alcaldia, però enguany.... ¿Quina excusa hi haurà si finalment Eladi Mainar i l'ajuntament de Simat no convida els representants dels altres pobles?
Està clar que cadascú en sa casa fa el que li dóna la gana... però les batalletes polítiques millor en els cercles polítics.
Com a consol, sempre podrem dir: ¡Visca la Valldigna!