L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 8 d’agost del 2009

I els diners on estan??


Una vegada més ( I en van....) els dos diaris comarcals ens informen a una veu de la futura remodelació de l’Avinguda de la Platja. El projecte s’ha d’executar dins del Pla Confiança del president Camps i el nostre alcalde espera l’inici d’obres abans d’acabar l’any.
I al final que passarà? Arribaran els diners? Esperem que tot vaja bé perquè no oblidem que, mentre el Pla Zapatero tenia partida en els pressupostos de l’Estat, els diners per al Pla Camps no estan en cap lloc, per ara.

Tal com podeu llegir i ens va dir l'any passat
el projecte general de millora de la platja era molt ambiciós, amb el col·lector que ha d’eliminar les inundacions de l’avinguda, etc, etc. Les quantitats que es barallaven era un total de 6 milions.
Ara sembla ser que es retalla part del projecte i es redueix a menys de la tercera part ( 1,7 milions ) en fallar el préstec demanat per a executar-lo tot. ¿Potser massa deute de l’ajuntament perquè li’n prestaren més? I preguntem: perquè no el paga tot el tio Paco?
Com que la confiança és l’últim que es perd... esperem que, d’ací uns anys, no recordem que el projecte continua sense començar..