L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 6 d’agost del 2009

Benifairó és Benigànim?


L’empresa Frutas Bollo, de Benifairó, enguany no s’ha publicitat al llibre de festes de la localitat. I com que no s'ha publicitat, tampoc ho ha fet la companyia que li fa el transport.
A Frutas Bollo no li importa Benifairó – el seu poble - i li preocupa més Benigànim. No sabem el perquè, però potser l’empresa s’ha confós de poble en començar els dos per Beni.....
Per una cosa o altra, la bona raó és que Frutas Bollo s’ha publicitat amb tota una pàgina – la que veieu en la foto- en el llibre de festes de Benigànim. UNA PAGINA SENCERA.
I a més, ens diuen que paga tota la vestimenta esportiva dels equips de futbol de Benigànim.


11 comentaris:

Anònim ha dit...

Cotorra te escric ací perque no se quin mail tens. podries fer un post sobre açò.
resulta que en el pleno pasat Manolo Vida li va donar una placa a una xica perque tenia un dels millors expedients de la safor en magisteri. o sea, la safor, nivell comarcal.
a mi me pareix molt bé que li se faja un homenage a esta xica. seu mereix i el pleno li té q rendir un homanage als seus bons estudiants.
ara, lo que no es normal és que entre els 17 concejals hi haja un que ha guanyat un premi nacional i no se li ha dit ni xufa. ¿será perque no es del PP?

Anònim ha dit...

que pasa en la platja de tavernes q estan llevant moltes plaçes de aparcament pa posar eixes masetes amb palmeres?com anem sobrats de llocs per a aparcar!!!!hi una altra cosa no seu adonat que ultimament ASFALTOS CHOVA esta impregnat el poble de eixa olor a alquitra tan forta?

Anònim ha dit...

a benifairó ja es ben conegut, no li fa falta publicitat

Anònim ha dit...

Supose que ho diràs amb irònia. Jo afegiria que a Benifairó és ben conegut perquè dona poc treball a la gent del poble i vol estalviar-se diners d'urbanitzar amb l'ajuda del de la Mama i Agustinet. Després anant de processó amb la confraria, tot solucionat.

La Cotorra de la Vall ha dit...

El tema de les olors d'Asfaltos Chova l'hem tractat i estem al damunt.
Podeu llegir en un post d'avui les últimes novetats a partir de la nota remesa pel Bloc després de la pregunta en el ple i la resposta de l'alcalde.
Levante-EMV i Provincias també ho publicaren el passat dimecres.

Anònim ha dit...

Hem dona vergonya vore com es permitix la difamacio de una empresa sense ningun motiu, no teniu ninguna veracitat i si la cotorra la ho fet per a donar a coneixer la vostra degradacio personal, deixarem de vore la cotorra.
Aixi com aneu quedare-ho com la vall, sense empreses, sense diners, i en una politics que lunic que saben es xuplar del poble.
Benifiro es un dels pobles mes endeudats en el ratio habitants/deute.
AGUSTINET MIRAT A TU I NO ET CLAVES EN ELS QUI DONEN DE MENJAR.
LA VALL ES UN CLAR EIXEMPLE.
OBRIU ES ULLS I NO SIGA-HO TAN TORPES.
DEMANEU DISCULPES A FRUTAS BOLLO I DONEM GRACIES QUE ESTAN EN BENIFAIRO, SENSE ELLS JO ESTARIA AL PARO.
AGUSTINET DISCULPAT JA

cacaus ha dit...

si tu no coneixes el que diuen els informes dels tecnics municipals, els mateixos que va posar Agusti en l'ajuntament, sobre les obligacions que tenen els Bollos en la urbanització es problema teu, no de Benifairo.
I de difamació res, veritats com a punys.
I benaventurat tu que tens faena dels Bollos, uns dels pocs que ho pot dir en Benifairo. Quants en sou cinc els que treballeu?
I si vols deixar de vore la Cotorra, es un problema teu. Jo li done les gracies per informar-nos

Anònim ha dit...

I què?Cadascú amb els seus diners fa lo que vol i va on vol.O tots vostés no ho fan?A callar.

Anònim ha dit...

Es lamentable vorer les descalificacions que hi pots trobar aci, de cara a empreses i persones que donen feïna.
Tú no ets ningú per a criticar-ne de si agafen gent del poble o no.
Dona tú la feïna, a vorer que tal ho gestiones???
La política interna d'una empresa no pot ser questionada per ningú que no hi treballe en ella.
Per que no et preguntes que fa l'Ajuntament amb tots els imposstos que recabta a Benifairó?
Cuàntes empreses hi han aci censades i no reben cap ajuda del consistori?
Aixó sí, quan hi hagen obres importants a fer que les facen els de fora...
Ahi no digueu res!!
Pega una ulladeta al poble, parcs bruts, zones infantils inexistents!! Camp de fùtbol de pedres, bfff

Anònim ha dit...

El poble està ara mil vegades millor en tots els aspectes que el va deixar l'anterior corporació socialista. Amb la diferència que Agustí rebia sempre el suport de tots per a fer coses per al poble i ara ells posen pedres a totes les coses bones que volen fer els de ara. Ulleres et fan falta.
I sentint-ho molt hi ha coses d'obres grans que les empreses del poble no les poden fer.

Anònim ha dit...

Pot ser tens raó i possiblement eixes obres grans no les podrà fer cap empresa del poble, però siguent que es dóna la contrata a algú de fora, a canvi, l'ajuntament podria negociar que contracten a gent aturada de Benifairó.
Ahi s'ho quedeu!!!
Com no tinc que heretar...
Encara que tú amic pareix que si!!!