L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 28 d’agost del 2009

Quan creus que ja s'acaba, torna a començar

Parodiant la cançó del Raimon - ara que comencem el cap de setmana- això passa amb la situació sorollosa-musical a la platja. Els veïns escolten el “pum, pum… pum pum… pum pum …” de la discoteca i, de vegades, d’altres activitats diverses no qualificades i permeses fins a fer-se de dia els caps de semana.
La historia és la mateixa de sempre i ve d’anys: el mes de juliol, la gent comença a queixar-se de no poder dormir per la música a tota paleta, fins a les 6 del matí, i amb continuación a partir de les 7, com ens diuen i es queixen uns veïns de Jaima, a l’entrada a la platja.
El malestar de la gent va en augment i arriba al climax el mes d’agost, sobre tot quan arriba la colònia foràstera, més guerrers potser per vindre d’allà on manen, i fan notar el malestar a l’ajuntament i als mitjans de comunicació. Apareixen algunes cartes de protesta al director, alguns articles denunciant el malestar i, finalment, obliguen els responsables municipales a dir la seua. Com fa uns diez.
Més o menys sempre igual de resposta: es reconeix que la gent té dret al descans, que la música no pot estar fins a tantes hores i tan forta…. i confirmen que “van a prendre serioses mesures, és a dir….. a no fer res” com deia una cançó de la Trinca.
I amb això i pensant amb les mesures, s’acaba l’estiu. La gent se’n va a casa i no passa res, a l’any que ve, torna a començar. I aixì des què es deia Koma, Bruffols o Bambú., Anys i anys sense que res canvie.
I això incrementat amb activitats com moteros en zona Padur, que està bé se'n facen, però tant en un cas com en l'altre, s'hauria de mirar quant ha de ser l'hora de tancament.
Anys i anys igual, amb tant fácil que és aplicar la normativa sobre contaminació acústica i la municipal ordenança de sorolls…. ¿I per què no es fa?

4 comentaris:

Palometa ha dit...

Tinc entés que este cap de setmana van denunciar tots els pubs i discoteques de la platja. És de veres aixo?

Anònim ha dit...

jo lo unic que sé es que la discoteca crec que va tindre la visita de les autoritats

Anònim ha dit...

Mentre la visita no fora per a fer-se la cassalleta, sinó per vore la situació va bé.
Tu que sembles enterat. Saps a quina hora anaren? A les 5 o les 6 del matí? Es fixaren en l'edat dels assistents?

Anònim ha dit...

ja no se més, només sé això, si sé algo més ho comunique.