L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 31 d’agost del 2009

¿Nit de Rock local sense grups locals?


La “Nit de Rock” local anunciada per al divendres, dia 11, com a acte previ a les Festes del Poble pot ser no se celebre. Almenys, no se celebrarà amb grups de Tavernes.
Els grups locals han pres la determinació de no actuar eixa nit. Els motius, ens diuen que, són poca ajuda municipal als grups locals, demostrada amb la ridiculesa de pagar 150 euros a cada grup, quantitat que diuen és la mateixa d’anys i anys. Atenció, els 150 euros son per a tot el grup, no per a cadascú dels quatre o més músics que tenen. O siga, si se’ls trenca una corda, els ix el canvi de tot el cordatge més car.
Un altre grup afirma també que no poden tocar amb eixes condicions perquè altres facen el negoci potser referint-se a la barra de la festa. Tampoc ha agradat que els digueren que si no tocava algún grup no passava res, en tenien altres disposats a actuar debades.
La bona qüestió és que al dia d’avui, sempre segons les informacions que tenim, cap dels 13 grups vallers de rock actuarà eixa nit. La determinació està ja presa i si no canvien coses, i moltes han de canviar, ens asseguren que cap dels tres grups previstos inicialment ni tampoc cap de tota la resta - Supertrips, Madame X, Destroy, Blue Hotel, Dos Dosis, Chakra, Locos del Desvan, Parrakos, La Granja de Maggie, P-bur, Metall, Perversions i Brossa de Riu- actuaran la nit del dia 11.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

ni para pipas. alguien quiere acer la mortera

Anònim ha dit...

Els deuria de caure la cara de vergonya als membres del govern de l'ajuntament de Tavernes que no siguen capaços d'organitzar unes festes com toquen.

Mireu Benifairó, amb quatre duros organitza unes festes que li peguen cinquanta-mil bacs a les de Tavernes.

Que tant listos son els del Bloc que trauen suc de les pedres?

O serà que els del PP son uns incompetents?

Els propietaris dels negocis de Benifairó estan encantats amb la clientela i l'ambient que tenen gràcies als Festiverns, Mesquerocks, Comcerts, etc...

I els comerciants de Tavernes? Que fan els de l'Ajuntament per a passar esta crisi?

La resposta: pujar-los els impostos i organitzar unes festes ridícules per a que la gent se'n vaja una setmana de vitge, aixina fem poble!!

Anònim ha dit...

Home, a Tavernes també alguns fan caixa. O no has pensat qui s'encarrega de revetles, discomobils i equips de so.

Anònim ha dit...

Colons quants grups hi ha al poble... Ara se'n oblideu d'un: Amanida Peiot.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Disculpeu-nos. Un despiste. Ja sabeu que us volem i agraïm tot el que feu.

Música en castellà ha dit...

Quien se pica, peyote come.