L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 11 d’agost del 2009

Enguany també... Benifairó acollirà el dia 29 la “Marató de la Cançó”

Benifairó serà una vegada més la capital musical del País Valencià. L’acte organitzat pel col·lectiu Ovidi Montllor (COM) compta amb l’ajuda i col·laboració de l’ajuntament de Benifairó que, en paraules dels organitzadors “és una peça clau per cedir els llocs dels concerts i habilitar els serveis i zones d’acampada”.
Catorze hores de música contra la discriminació i la falta d’ajudes al col·lectiu de músics en valencià per part del govern de la Generalitat del PP. Catorze hores per demostrar que la música en la nostra llengua està forta i que ara són 160 grups, el doble que en el 2005 quan va començar el col·lectiu.
I per acabar-ho d’arrodonir i fer-ho bo, entrades baratetes a 10 euros per assistir als concerts de Clara Andrés, Elies, Eva Dénia, Miquel Gil (el cantautor de la foto), Oscar Britz, Pau Alabajos, Pep Gimeno Botifarra, Rafa Xambó, Remigi Palmero, Urbàlia Rurana i Verdcel i dels grups 121dB, Bakanal, Neuròtics, Orxata Sound System, Rapdodes y Si+NO, amb rematada final de diversos DJ en el Camp de Futbol.

I quina serà la postura dels grups municipals del PP i PSOE de la localitat. ¿Demanaran explicacions a l'alcalde? ¿S’oposaran i armaran un canyaret en contra de la Marató com feren amb el Festivern?
Potser que ara, amb un muntatge que és massa per a la carabassa i amb tantes sensibilitats juntes, el PSOE de Benifairó i la seua portaveu Rosa Alberola no s'atrevesquen a dir una altra vegada que estan en contra de l'acte. Segur que callaran per no xocar de front amb tot el col·lectiu COM i a Escola Valenciana, que recolza l'acte.

51 comentaris:

Anònim ha dit...

Rosa dirà, el que diga el "capo".... Una cosa resta clar, a Benifairó poden estar orgullosos, contents de haver organitzat el Festivern, de fer els més que rock, i d'organitzar ara aquesta marató de música amb la nostra llengua, i el que no vullga vore, que un poble tant menut, siga capaç de moure tanta gent, i de ser el centre d'atenció de tanta gent, és que te moltes dioptries, caldrà vaja a l'oftalmòleg per fer-se vore aquesta malaltia.

Benifairó. gran.

tramussos ha dit...

Crec que ja está be de parlar de Rosa Alberola, a ella el que li sap mal, és que al poble li coste diners, per que com vosaltres sabeu Benifairó está molt empenyat. Jesús sempre fa el que vol amb els diners dels altres, i el PP dirá el que voldrá Jesús per aixó estan casats.
BENIFAIRÓ CADA DIA MÉS EMPENYAT.

Cacaus ha dit...

Això tu no t'ho creus. A Benifairó no li costa diners i n'hauria de pagar per la propaganda que ens fan, que altres pobles ho voldrien.
Estem empenyats? A vore si és de pagar el Carduf i patxoxaes ja saps de qui.
I el PP diu el que vol el PSOE per algo estan casats amb molts bollos i altres dolços, com anar al convent de vacances.
Visca l'empenyo si això ens porta auditori, millors carrers i jardins i serveis, cosa que abans no veiem

Anònim ha dit...

Que a Rosa li sap mal que Benifairó estiga empenyat..No ho crec.... per que quan el seu jefe de partit va deixar la Manco amb els números més rojos que Anguita, no hi havia cap protesta... Si això ho fera el psoe...segurament no hi hauria ni una sola protesta... així, que deixem-nos estar de demagògies barates i sense més fons que la baralla política.

Anònim ha dit...

Si a Rosa Alberola o al PSOE de Benifairó li importara que el poble estiga tan empenyat no li faria costat a Frutas Bollo per a que deixe de pagar la seua part de la urbanització que li toca. Que això si que són molts diners! Jesus dona suport a la música en valencià i als seus musics que es el que cal fer en aquests moments, per què estan vetats per quasi tots els ajuntaments del PP. Quants cantants o musics en valencià porta Manolo Vidal a les festes de Tavernes?

Anònim ha dit...

Deute de l´Ajuntament quant el va agafar el BLOC-PP,300.000 euros. Deute ara amb BLOC-EU-PP,més d'un MILIO d'euros.On esta ara la famosa revista de la transparència "INFORMA'T ? riau,riau....! Informeu,informeu. A vore qui es el valent que al 2011 es presenta per a pagar-ho tot.

Anònim ha dit...

El milió d´euros el tens en l´auditori i tota la serie de millores que té el poble de fa uns anys.
És molt bonico promete auditoris i projectes i no fer res quan governes, nomes que patxotxaes a l´ajuntament i la mancomunitat.

Anònim ha dit...

1 milió d'euros a l'Auditori ? Doing,doing,doing....... el sobrecost del Palma Arena es queda curt al costat d'este !

Anònim ha dit...

A vore si resulta que amb 20 anys Agustí no he fet res? i perquè guanya lel eleccions ? Quantes ha guanyat el BLOC ?
Amb qui fareu pacte al 2011? Amb ESPAÑA 2000 i algú d'extrema esquerra?

Anònim ha dit...

Perquè sou tan mentiders ? El PSOE no estava en contra del Festivern,simplement no estava d'acord en les formes en que l'equip de govern els va assabentar.Hi ha una declaració escrita del PSOE presentada a un plenari.Documenteuse abans,per favor.

Anònim ha dit...

Si va a resultar que les obres de l´auditori han estat fetes debades i les va fer Agustí i el PSOE. I el que es van estalviar s´ho van gastar en sopars i demés.
Pense que la pregunta és al revés. Cal preguntar perque a Agustí no el va votar cap altre partit dos legislatures seguides.

Anònim ha dit...

Informeu,informeu.Només vareu agafar el poder junt al PP,que segons vosaltres esta dificultant tot el referent a la nostra cultura,tragué l'Ajuntament un Informa't amb tot detall del que havia i el que es devia,perquè no el trau ara? I per cert a unes eleccions van a votar els benifaironers i que mal ho haura fet Agusti i el PSOE que sempre guanyen i heu de recorrer a pactes impensables per carregarse'l. Els benifaironers no son tontos,hos ho demostraren a 2007 i a 2011 ni tornant al pacte podreu.

Anònim ha dit...

el PSOE va contratar gent i la fa fixa prop de les eleccions i aixina ja te vots de families per a ells. Aixina guanyen les eleccions.

Anònim ha dit...

I les Generals de 2008, i les Europees de 2009 ? Tenen familia a Benifairó, Zapatero i Alonso ? Xe,si El Bloc desapareix completament a estes eleccions? Ahi es demostra que els vostres vots de les municipals son deixats. RIAU;RIAU.....

Anònim ha dit...

Ja esta bé de tirar-vos els trastos. BLOC-PSOE.PSOE-BLOC,si no fora per les ganes de poder d'un i altre cap de llista,haguera sigut el pacte més natural. EL meu vot mai més eñ tindreu...mentres no canvieu eixos caps de llista.

Anònim ha dit...

Tot el que ha fet JEsus (BLOC) ha estat subvencionat almenys en un 60% per la DIPU o Conselleries, aixina que el deute no ve per ahi.

Per a mi el que resulta de vergonya es que hem tingut unes festes, com sempre, de vergonya i es gasten els diners en festival, si que es de veres que no li caosta un duro al ajuntament, pero qui paga la llum, la seguritat, el alquiler de la zona d'acampada, la neteja,...

Anònim ha dit...

Molt de concert de forasters pero a la Banda de musica de Benifairo se li adeuda la subvencio de l'any 2008 i per supost la de 2009, aixo es gestio i el resto tonteries, aixina funciona el Bloc a Benifairo

Anònim ha dit...

Des de la distància vull opinar.... soc benifaironer, però no tinc casa a Benifairó, les poques vegades que hi vaig, he vist una milloria del poble, a l'epoca dels governs del psoe, mai vaig vore tanta milloria, no se si amb endeutament, o no... però, hi ha algú que no faça res si no s'endeuta.... segons tinc entes... a la Mancomunitat de la Valldigna, també els socialistes varen deixar un deute gran.... i pareix que als votants d'aquest partit, no els interese res d'aquest deute.... sigam clars...

Anònim ha dit...

Sobre la banda.... hi ha signat un conveni... a festes per exemple, hi tenen que fer uns passacarrers, les processons... i falta la meitat de la banda.... de vergonya... els contractes estan per a complir-se, i la banda pareix ser que no ho fa.

Anònim ha dit...

Tragueu l'Informat ara, amb els compters ben clars,que ho sapiga tot el poble.O es que el pacte més que signat amb el PP ja us ha fet agafar la mateixa tàctica que ells duen a la Generalitat?.Transparència senyors governants del BLOC.

Anònim ha dit...

Assistisc perplexe a la llau de comentaris i tira i arronça entre partidaris del PSOE i partidaris del BLOC a Benifairó i, volent-me mantenir al marge, no he pogut defugir de contestar el comentari on el comentarista li diu al BLOC que els vots de les municipals són amprats. I jo li preguntaria: els vots són propietat dels partits polítics? a cas els vots que cada vegada rep el PSOE són del partit? Una de les poques coses que jo encara considerava era meva, el vot, ara va i resulta que no ho és.
Bon senyor o bona senyora comentarista, avui, encara jo, com a independent que sóc, puc dir ben fort que el vot és meu. No com molts que conec que han venut el vot, al PSOE en concret, a canvi d'un sou. Probablement vosté siga un o una d'ells/es. No seré jo qui ho critique això peró al menys podrieu tindre la boca callada i no ofendre als ciutadans/es lliures i independents, els pocs que encara pugam haver-hi.
Jo, des que vaig tenir dret al vot democràtic, li votava al PSOE. Fins ara he votat socialista. Potser, des d'ara endavant, per moltes raons que he anat acumulant des de fa uns anys i donat que s'han apropiat del meu vot, provaré de votar altra opció política per comprovar si realment el vot és meu o no. Això mateix tinc entés que faran moltes altres persones.
D'altra banda, no entenc com els senyors o senyores del PSOE benifaironer s'entesten en retraure-li al BLOC el pacte amb el PP. Si els pactes formen part del joc democràtic i cada partit és lliure de fer, en cada moment i en cada lloc, el que considere més adient. Arribats ací jo voldria recordar-los als socialistes benifaironers que Patxi López governa el País Basc perquè el poble basc li ha atrogat majoria absoluta. O no? Resulta que governa gràcies a un pacte amb el PP, tot i les baralles i esbroncades que sovint estan tenint i més encara amb els suposats casos de corrupció tant d'actualitat.
A Gandia, des de juliol de 2007, el PSOE d'Orengo i tota la seua cort celestial, governa mijançant un pacte amb l'omnipresent i gris personatge que és Fernando Mut, o millor dit, l'extrema dreta gandiana.
No vull allargar-me més. Sols demanaré que endavant, els comentaristes mediten un poc allò que van a dir. Hi ha que procurar no ser mediocres i opinar amb coneixement de causa i meditar les coses abans de dir-les.
Apa! Passeu-ho bé. I recordeu el que us he dit. El vot és meu, ara per ara, i les properes eleccions li ho prestaré a aquella opció política que més em convinga. Probablement no siga el PSOE.

Anònim ha dit...

Che! jo aixo no o antenc. Socialistes y nacionalistes sempre pegantbos y tirantbos en cara que si pacteu en el PP o no pacteu. Perdoneu que no escriga be el valenciá pero jo no se escriure casi ni en castellá. Vosatros feu com el cas de la rubia de Xera que ningu la volia y tots se la emportaben a la era. Una de dos, o la rubia de Xera era més puta que les gallines o realment era guapa. Unos y atres, cuant vos conve pacteu amb el PP y encabant aneu criticantlo i tirantli en cara a latre si pacta en ells. Una de dos, o els dos partits sou més falsos que la cañota o el PP no es tan roin com el pinteu vosatros: per algo sera cuant goberna en Valencia y per majoria y cada any més.

Anònim ha dit...

Jo pense igual en el vot: es meu. Jesus tindria que traure una informacio on ens informe que els diners els ha gastat en coses bones per al poble i ahi les tenim. Si volem coses bones i fer lo que altres no van fer, be esta que ara estem empenyats, perque hem de fer ara lo que no van fer atres abans. I mireu com esta canviat el poble.
I que traga tambe eixes factures de sopars i altres coses rares de passat alcalde i que no ha volgut donar a coneixer. A vore si de una les panxes agraides callen.
I que jo sapia a Benifairo no hi ha pacte com al Pais Basc. I la prova esta que en el nostre poble el PP vota quan vol lo mateix que el PSOE i no passa res. I vota moltes vegades, sobre tot en el assumpte de Bollo. I ja no el importa si estem empenyats.

Anònim ha dit...

Collons tu, si Jesus trau un 60% de subvencio cal traures el sombrero. Els atres no han tret mai res i son de partits grans.
Jesus es de partit de "chicha y nabo" i fa que les linies electriques les enterren completament i en atres pobles totes ben altes i boniques.
Nomes per aixo li tindriem que fer un monument.
I les festes molt bones per als temps que corren.

Anònim ha dit...

BLOC;BLOC; BLOC,BLOC,BLOC. BLOC "naranja,escribe fino" BLOC normal "escribe normal".BLOC,a la dreta,BLOC a l'esquerra,BLOC;BLOC;BLOC,BLOC,BLOC.A vore senyors del BLOC si trobeu ja el vostre lloc.

Anònim ha dit...

Pregunteu a Salva Gil,perquè se l'han carregat el "capo" i Rosa.Es que xarrava massa amb Jesus? Tenia massa bones relacions amb EU? Al menys amb ell es podia parlar. Jo no soc del PSOE,pero crec que heu perdut un bon element i algo al que esteu acostumats: vots familiars.

Anònim ha dit...

I que tingam que llegir les tonteries de si Bloc esquerra o dreta dels votants o militants d'un partit socialdemocrata de centro-dreta i venut al capitalisme espanyol.
El partit d'OTAN d'entrada no, i altres coses dels darrers 30 anys que val més no recordar

Anònim ha dit...

No seran tan roins les festes quan de fa uns anys que no hi ha ningú que isca de fester per a fer-les i que no siga l'ajuntament.
Parlar és molt facil pero actuar sembla que és més difícil. Jo mateix no vull lios i preferisc que siga l'ajuntament.
I en estos anys damunt les hem tingut debades, sense que ningu passe la bandeja casa per casa.

falcó ha dit...

Sóc d'un poble menut del Sud de la Safor, però visc a Tavernes des que em vaig casar. Quan festejava, a Tavernes governaven el PP i el Bloc amb un pacte. Si no recorde malament, durant eixa legislatura es va acabar de fer la casa de Cultura molts anys esperant ser acabada; Es va cobrir la graderia de la tribuna del Camp de Futbol; es va construir el Pavelló Cobert; es van iniciar les obres de remodelació del Passeig Colom; es van realitzar alguns col·lectors de vital importància i algunes coses més què, a primera vista, poden tenir menys importància.
A Gandia, des del primer ajuntament democràtic el PSOE governa gràcies a la UPV primer, i al Bloc, després. Mai ha estat l'ajuntament gandià governat amb majoria absoluta. Els nacionalistes, en la sessió d'investidura de cada inici de legislatura votaven el seu candidat i així era nomenat alcalde/ssa el cap de llista de la candidatura més votada, sovint la del PSOE. Tot semblava anar com la seda. Ha havut qui, amb to crític ha dit que "Gandia ha crescut sota el model de ciutat dels nacionalistes que sempre han imposat la seua per fer viable la governabilitat de Gandia". Doncs, si això és veritat, a Gandia li ha anat molt bé, personalment crec.
Dic això arran d'un comentari, en aquest mateix apartat, en el que sembla titllar el Bloc d'un partit mediocre. Menut i feble per falta de representació i poder a les més altes institucions pot ser si, però mediocre en les maneres de fer i amb les coses que fa, probalement el més apte i coherent a hores d'ara. Fets demostrats. No puc parlar de Benifairó perquè no sé massa coses. He pogut saber, tal com s'ha fet constar en un comentari sobre la neteja de platja de Tavernes, que Benifairó disposa de contenidors soterrats de fem i recollida selectiva. Gandia i Tavernes també, de què no.
Continue amb la meua història.
Arribades les eleccions de 2003, les urnes donen guanyadora la candidatura del PP encapçalada per Fernando Mut. Llavors, si la coalició Bloc-EV mantenia la seua constant de sempre, -votar al seu candidat- hauria sigut alcalde Fdo. Mut, encara que governaria amb minoria. Per tal d'evitar-ho, el PSOE va posar en marxa la seua gran maquinària realitzant una gran campanya de pressió sobre la coalició minoritària i forçar el pacte de govern, utilitzant tots els recursos al seu abast: premsa escrita, ràdio, tele, etc… Finalment va arribar el pacte desitjat amb la defenestració de Pepa Frau, aupant Orengo a l'alcaldia, (el gran error dels econacionalistes) un personatge que mesos abans els del Bloc havien fet fora del departament de Foment Econòmic per la mala gestió que deien estava fent. Quina alegria tenien els socialistes. Quatre anys més. Què bé!
Quatre anys després, les eleccions de 2007 donen el següent resultat: PSOE 11 regidors; PP, 10; Bloc-Verds, 2 i Plataforma de Gandia (una escissió del PP gandià amb Fdo. Mut de cap), 2. Vet aquí que PSOE i Plataforma decideixen governar junts, això si, oferint-li entrar al Bloc-Verds, oferiment que rebutgen argumentant que amb Mut i companyia no volien compartir res. Si els del PSOE volien governar podein fer-ho amb els dos regisors del Bloc-Verds, com en l'anterior legislatura, no feia falta la Plataforma. Una postura coherent si repassem les emeroteques dels anys anteriors on trobarem multitud de crítiques, desqualificacions i fins i tot insults, atacs personals, denúncies, etc… entre el PP de Mut i els components del govern gandià PSOE/Bloc-Verds. Ha estat igual de coherent el PSOE gandià? És realment un partit d'esquerres el PSOE?
No vull continuar per no allargar-me massa però, vist tot el que està passant des de fa uns anys, els socialistes de carnet, simpatitzants i/o votants haurieu de reflexionar sobre les coses que fa el vostre tan estimat partit, si és que realment sou socialistes de convicció i no d'interés, com sembla ser la majoria.

Anònim ha dit...

Hola. Sóc un anònim que he fet comentaris sobre vàries informacions anteriors: una referida a la netaja de la platja vallera i una altra sobre la jardineria al Passeig Colom al nucli urba del poble. Tot des del punt de vista d'un ciutadà de Tavernes vingut de fora. No puc opinar sobre Benifairó, conec poca cosa ni tampoc sé res dels seus governants, però, com aquella dita valenciana en la què ve a dir que les persones acudim als llocs com les mosques a la merda, en perdó, he de reconéixer que faig el mateix: sempre que entre el blog de la Cotorra de la Vall, cerque aquesta pàgina per veure els comentaris, què cada dia són més. Alguns d'ells molt bons i sucosos com el/la que defensa que el vot és d'ell/ella, personal i intransferible. Jo també pense el mateix al respecte. Ara bé, hi han alguns de molt mala qualitat i que donen a entendre una certa animatversió personal, odi, ràbia, sentiments que a la resta no ens importen. Tots tenim dret al pataleig. Ara bé, cal que cadascú es mire el seu melic i no el de l'altre. Hi ha qui és capaç de veure primer palla en l'ull de l'altre que no la biga en el seu propi.
vinc a dir això per un comentari que paròdia el text d'un anunci de fa molts anys a la tele, referit a una certa marca de bolígrafs. Personament, -i no m'importa rebre resposta pel o la personatge en qüestió perquè així em donarà peu a voler averiguar més coses de Benifairó i així respóndre-li-, és un comentari impropi, de molt mal gust i poca classe, barroer, ple d'ira i mala llet. Una vergonya i sols propi de la ment més retrógrada que ú es puga imaginar. Això és reflexe sols d'una societat mediocre com la que ens volen imposar als valencians la majoria dels dirigents dels grans partits i el pitxor és que ho fan des de dins, amb l'ajuda dels botiflers/es valencians/es. Apàtrides. Poca vergonya!

Anònim ha dit...

visca el deute 1,300,000 euros.
I encara no ha pogut ni obrir un carrer que ell volia. Aixi que les places zona polideportiva i demes ja ho tenia fet, aixi com la compra del musical per començar les obres que ja estaven `rogramades del auditori. Es a dir l'únic que ha fet es remodelar al gunes places i poc més, a si acabar el projecte de l'auditori que ja havia començat l'anterior ajuntament compranmos el musical.

Anònim ha dit...

Srs del Bloc i del PSOE. Només dir-vos que com a benifaironer sent vergonya per la manera com defenseu els vostres punts de vista. Personalment us he votat als dos, i ara, símplement no vote i no crec que em vinguen les ganes en prou de temps.
Jo crec que no es pot manar a qualsevol preu i que tots dos partits haurieu de reflexionar en el cost que comporta el fer pactes conta-natura. Tant els uns com els altres heu fet cabrioles impossibles per manar...i això passa factura sempre. D´una banda es creen malestars estèrils com els que ens aboqueu cada dia a la ciutadania i d´una altra sembreu desencís i decepció entre els qui us hem de votar.
Res més..només recordar-vos que quan us presenteu a un càrrec públic només haurieu de fer-ho amb vocació de servei. Deixeu de banda els egos i les baralles pobletanes i tracteu de treballar per un poble millor. Aquí no es tracta ni de fer-se ric ni rac...les medalles per als esportistes. Només us cal donar servei i exemple..el millor dels possibles.
I com deia el Rei Jaume: Cavallers, vergonya!

Anònim ha dit...

Per a qui no ha sapiga encara,som un partit amb més de 100 anys d'historia.Sabem d'on venim i on anem,tenim clara la nostra ideologia,som molts,no dic millors,perque de bo i roïn i ha a tots els partits.A que aspireu vosaltres? A alguna alcaldia i poc més.Utilitzareu a Compromis per a entrar a la Generalitat,a vore a les properes amb qui aneu.Poca vergonya,com diu un comentari.

Anònim ha dit...

Estic llegint els comentaris i i no volia entrar a aquest joc de picabaralla pareix ser entre afins al PSOE i al BLOC de Benifairó.Jo no soc benifaironer,pero veig que quasi totes les eleccions siguen com siguen guanya el PSPV-PSOE,si senyors,cadascú es amo i senyor del seu vot,pero no els partits que despres els utilitzen per pactar amb qui es dona la gana. Quanta gent no els haguera votat si hagueren sabut on van finalment els seus vots,pactes antinatura per tal de mantenir el poder.Es a que els senyors d'EU no vegueren la perduda de vots a les Generals ?a Benifairó,el PSOE tornava a guanyar.Mediteu tots si de veres es de raó utilitzar els vots que el poble us dona pera despres traïr als votants amb pactes antinatura.Hauriem de pensar en una segona volta com a França? Si la gent no va a votar es culpa vostra,els decebeu any darrere any.

Anònim ha dit...

Parleu i parleu de pactes a Benifairó, però realment hi ha hagut pactes a Benifairó?
Ha pactat el Bloc, EU i PP? Que jo sapia no.
Que jo sapia i al contrari del que va fer el PSOE que en reunions prèvies es diu que va prometre i prometre tant a EU com a PP, entre les quals fins i tot es va parlar de temps d'alcaldia i treball a la muller d'algun candidat, el Bloc no va mantindre cap reunió ni va firmar res, ni va prometre res a ningú ni donar temps d'alcaldia, que algun altre partit si volia.
Els altres partits el van votar i prou. I caldria ens plantejàrem perqué van votar Jesús i no Agustí. Tarannà? Es pot dialogar amb ell? No imposa les seues coses als altres? Participa i informa el que fa? No fa jocs obscurs amb els interessos del poble? Dialogant? No ho sé, però crec que més que pactes hi ha hagut una valoració personal de candidats.
I no he votat Jesús per alcalde.

Anònim ha dit...

Estem d'acord en l'afirmació de que el PSOE (és rar ningú diu PSPV. Per què serà?) té una història centenària que no seria tants anys si li llevem els 30 anys de vacances que va fer en época de Paco els dels Nodos, on no els veiem per a res.

Anònim ha dit...

Anem a vore....Sóc de Benifairó,no estic clavada en política i eixes coses perque em pareix que és la TROLA més gran que hi ha a la terra.El que realment em preocupa i per això aquest comentari és:Com pot ser que es done a coneixer el nostre poble organitzant concerts i altres events i la gent estiga en contra?Com pot ser que aquestos events (catalanistes-segons alguns- o que no ho foren) porten a moltíssima gent al nostre petit poble i la gent estiga en contra?Com pot ser que aquestes coses donen nom al nostre BENIFAIRÓ DE LA VALLDIGNA i la gent estiga en contra?
Pense que si cada vegada que s'anuncia un event d'aquests tragueu la politica pel mig deu ser que al final es té raó amb això que diu algú de "voler el poder",doncs no sols el volen els candidats si no els "burrots" que encara els defenen o els tiren per terra a calicanto.
Collons!!Si mai hem sigut ningú,xe!Per a una cosa que fan que se'ns conega encara es queixeu?Es mou molta gent al poble en aquestes coses,per l'amor de deu!
Deixeu estar la politica ja de una i reforceu el que li fa bé al poble.Prou de aquest ha fet o l'altre està fent,prou de aquest ha pactat i l'altre ha mentit,prou de les burrades de "comprar o assegurar-se el vot" i tots els trastos que esteu tirant-se al cap.Parleu del que realment interessa "EL BENEFICI AL POBLE" i venereu-ho a l'igual que desprecieu quan alguna cosa la fan mal feta."Actes catalanistes o no"... sapigau que sempre que es done a conéixer el poble i el faja enriquir serà algo bò.Prou de fanatismes,per favor.

Anònim ha dit...

Soc valencià i simpatitzant del PSPV-PSOE i no crec que siga un crimen reconeixer que també soc obrer i espanyol.Senyorets del BLOC i altres,vosaltres a més de valencians,que sou ? Digueumeu,per favor.

Anònim ha dit...

La gent del Bloc en ser valencians amb tot el que això vol dir ja en tenim prou. Tot el demés va afegit.

Anònim ha dit...

La gent del Bloc en ser valencians amb tot el que això vol dir ja en tenim prou. Tot el demés va afegit.

Anònim ha dit...

Al senyor que diu que és del PSOE, i del PSPV.... això d'obrer al teu partit ja li sobra, les polítiques econòmiques que porta a terme, te més a veure amb les neoliberals, recordem les reformes laborals, sempre encaminades a perdre quotes de benestar els treballadors... o també podem recordar que ha signat el pacte de Lisboa, i allò de valencià.... podriem parlar amb el vostre secretaria general Alarte.... que crec que no està molt per la llavor...

Anònim ha dit...

El PSOE té molt d'espanyol, d'espanyolíssssssim millor, i molt poc d'obrer i d'esquerres, menys encara que el PP té de centre.
Les sigles no fan a la cosa, sinó les polítiques i les polítiques del PSOE.... de centro-dreta liberal i para de comptar.

Anònim ha dit...

No sé com la gent diu que concerts com este no aporten res a Benifairó. Ja he llegit dos noticies en Cultura del Levante i hui en R. Valencia de la Ser han estat parlant molt bé del concert i de Benifairó. I li faran un seguiment especial els dies que queden. I això es propaganda per al nostre poble.

tramussos ha dit...

la política és tot una mentira, ja que parleu de Salva Gil, caldrá preguntar-li a ell perque ha deixat de ser concejal, jo crec que ho se, i tot el poble també, ell pot xarrar molt, pèro no dirá ninguna veritat, aixó si,historietes de mal gust te per a tots, perque abans de parlar hi ha que mirar-se cadascu. I si fan un concert, que vaja el que vullga i qui no que és quede a casa. A més a més, Rosa Alberola fa molts anys cantava en un grup que van fer uns quants amics, L´ESPARDENYA, i ho feien molt bé, per aixó pense que ella no esta en contra de la Marató de la cançó.

Cacaus ha dit...

Si Rosa no està en contra de la cançó en valencià, ben malament que ho ha demostrat, despotricant i oposant-se vontant contra el Festivern i altres concerts valencians fets a Benifairó. I dient ben clar que no anava a votar a favor del Festivern últim quan es preparava, que finalment no és va fer per raons que no tenen res a vore amb l'ajuntament.
Ara callarà, perquè hi ha massa gent implicada i darrere del concert de dissabte. I no voldrà quedar com a anti musics valencians i carca en defensar postures del PP.
I Salva Gil hauria de parlar, entre altres del paper on es va escriure el pacte, escrit a mà, amb lletra d'Agustí i on es repartia el temps l'alcaldia amb el PP si el votaven a ell com alcalde. Els regidors socialistes van dir que no ho firmaven i la cosa es va trencar, que si fora per Agustí....
I podria explicar com Agustí no apareix en anys a cap reunió del PSOE de Benifairó i ell com a secretari ha d'anar a Gandia i fer mil coses i el dia on es decidia la llista apareix en la reunió i s'imposa a ell mateix com alcalde i l'ordre dels demés candidats en la llista.
I que diga Salva Gil la resposta que li va donar quan li va preguntar: ¿I això perquè és aixina i perquè has de ser tu el candidat a alcalde sense votar-ho ningú?
Ale Salva conta-ho.

Anònim ha dit...

Al socialista valencià versus espanyol.
Seràs valencià i simpatitzant del PSOE (PSPV sols són unes sigles que ni diuen res ni aprofiten per a res) i no ets cap criminal reconeguent ser "obrer" i espanyol ans alcontrari, tot un orgull i honor, el mateix que tinc jo sentint-me valencià de naeixement, sentiment i convenciment i espanyol per imposició i encara ara tindre que lluitar per defensar el reconeixement que mereixem els valencians/es, i per defensar la història, cultura, llengua i costums a casa meua.
D'altra banda, als valencians sempre ens han qualificat (alguns bastards i botiflers), injustament, de meninfots, però lamentablement hi han constants episodis i exemples que ho refrenden això com és l'exemple que ens donen els socislistes a terres nostres què, per tal de tenir poder, la cadira segura, un sou extraordinari a canvi de no fer res o ben poc, etc, etc, s'han deixat engolir pel PSOE. Heu fet igual que els socialistes catalans o bascos que allí si que sols figuren les sigles PSC o PSE (Partit Socialista Català i Partit Socialista Basc, respectivament), de que no.

Anònim ha dit...

Fanàtics,fanàtics i fanàtics!!!Mare de déu!!No m'ho puc creure.I vosaltres,els que escriviu ací,s'atreviu a dir que mireu pel poble?S'atreviu a jutjar com va el poble?
Senorets i senyoretes tingau dos collos i presenteu-se a l'alcaldia.Ja que sabeu tant i escrivunt unes línies creieu que ho podeu solucionar tot,ale...presenteu-se i que vos critiquen a vosaltres.
Si mal no recorde a Agustí se'l criticava per paxoxades i per fer poca cosa pel poble.I ara a Jesús el poseu verd perque fa el que li demanàveu a l'altre.Qui diu Agustí-Jesús diu PSPV o BLOC.
Mal si ando mal si no ando.Cagabandúrries és el que sou,fanàtics.El millor és que no teniu ni sorra idea de res.
POLÍTICA=MENTIDA.
SEGUIDORS POLÍTICS=MENTIDERS.
Mireu pel poble i deixeu-se estar de ximpleries que ja m'agafa fins i tot vergonya de dir-me benifaironera com tots i cadascún de vosaltres.Mireu el resultat per al poble i no qui ho fa o ho deixa de fer!És que.....és queeeeee....menja que t'unfles,eh.A on anem a aplegar,que la mateixa gent del poble es debata en política mentre s'intenta que es conega lo nostre!Esteu com a cabres!Què poc objectius que sou tots,xè!

Anònim ha dit...

Ala!!!, va!!!,per favor!!!
Jo defenc a aquest jo defenc a l'altre.Defeneu el vostre poble que ja anireu bé fantasmes!El poble si que et pot omplir,la política només et calfa els nassos.

Anònim ha dit...

Teniu raó els 2 últims comentaris,jo a les properes eleccions de 2011,votaré a les Autonòmiques i passare olimpicament de les municipals.

Anònim ha dit...

Pense que és un error passar de les municipals.
I damunt crec que el debat com este i que cadascú diga la seua l'enriquix. Cert que algunes formes no són les adequades, però tots a l'hora d'escriure no són Joan Pla, Fuster o Cervantes.

De tota manera, crec que a Jesús no el tornarà a votar ningú, perquè ja ha dit que no es presenta. Cas diferent el d'Agustí a qui podrem votar perquè també està cansat de dir que es presenta de nou. Ara no ha aclarit si pel PP després de la fructuosa etapa de treball en eixe partit o pel PSOE. ¿Tornar a presentar-se pels socialistes després de dimitir de regidor? Que voleu que vos diga?
Ah, i per favor no ens conteu de nou que li van furtar l'alcaldia. Això hauria d'haver estat un al·licient per a ell, quedar-se i demostrar desde l'oposició que és millor que Jesús.

Anònim ha dit...

A vore si es publica este misatge, ja que la censura, que es pitjor que la de Castro o en el seu moment la de Franci, no publiques re contra Jesus.

Cost 0, a vore qui va pagar la seguritat el enllumenat de tot el poble que mai esta ences (camp de futbet,...) la netetja del camp, ... Bueno i a mes del soparot al mes pur estil Agusti, aixo si el senyor alacalde es va aprofitar del seu carrec de director de l'escola per tal de fer alli una deixes bones paxuxaes.

I per cert si que apoya la cultura i la musaca, encara deu la subvencio de l'escola de musica del poble de l'any 2008 i la de 2009.

Amunt Jesussssssssssssss, no es costipeu