L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 4 d’agost del 2009

el Bloc creu que la mala gestió del PP perjudica la Festa Jove

Nota de premsa remesa pel Bloc


El Bloc considera que la mala gestió econòmica del PP perjudica les Festes Patronals del 2009 i en especial els joves.
El govern municipal ha concedit l'organització de la Festa Jove a la proposta que dedica menys diners, només un pressupost de 2.000 euros quan l'any passat varen ser 12.000. És un descensen la consignació més que considerable” ha manifestat el portaveu del grup municipal del Bloc, Jordi Joan.
El Bloc vol recordar que les propostes d'empreses externes per a organitzar les festes per a la joventut vallera contemplaven pressupostos que anaven des dels 35.000 euros fins als 2000, però la mala situació econòmica de l'ajuntament provocada per la gestió del PP ha obligat al seu govern municipal a triar la proposta més barata i menys atractiva.
Novament, la mala gestió del PP perjudica directament els veïns. Si primer va ser la rebaixa de subvencions als clubs esportius i associacions, i ara ha sigut la rebaixa escandalosa de la festa del joves. Cap poble de la comarca ha fet este retall tan notable en les seues festes. Haguérem entés una congelació en la partida però la rebaixa de 12.000 a 2.000 dóna entendre clarament quina és la situació econòmica de l'ajuntament i ja seria hora a que els senyors del PP ho reconegueren” ha expressat Jordi Joan.
El Bloc no sap quines revetlles i orquestres es podran organitzar amb 2.000 euros, però ben cert és que no es comptarà amb la presència de cap artista ni grup actual de renom. La decisió derivada de la mala gestió del PP perjudica a la joventut de Tavernes Un any més tindrem la programació de festes seguint el mateix model de tots els anys: caduc i antiquat i ancorat en la programació base que, any rere any, es ve desenvolupant en els trets principals igual dels anys 50.
El Bloc considera que tot el consistori plegat ha de fer un esforç per modernitzar les festes, adaptar-les al segle XXI, dignificar-les en la mesura que cal tenint en compte allò que són, les festes del poble. Per això, la nostra proposta és obrir un diàleg amb les entitats i associacions del poble perquè ens diguen propostes i capgirar de dalt a baix el model, per tal de fer les festes que Tavernes i el Santíssim Crist es mereixen.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

ale otro año nos hiremos de viaje.

Anònim ha dit...

a esta marxa pues si . tindrem que anar a casa simeon que mos ix mes barat i divertit que quedarmos al poble. que vergonya senyor unes festes patronals privatizades totalment.