L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 13 de juliol del 2009

T’en recordes? Al juliol del 2002, les entitats locals ja demanaven la reunió del Consell Assessor Medi Ambient

L'Associació de Veïns La Valldigna i Coeva-Acció Ecologista Agró, entre altres entitats, expressaven el seu malestar per la falta de convocatoria tant del “Consell Assessor de Medi Ambient” com dels altress.
Aleshores, hi havia un conjunt de temes importants per debatre que feien aconsellabe la convocatòria: l’informe d’Impacte Ambiental de la Conselleria de Medi Ambient del projecte d’alta tensió per la Valldigna; el Pla General d’Ordenament Urbà, la perdua de la bandera blava de La Goleta.
Qui ho havia de dir!!! Han passat set anys i alguns temes s’han liquidat sense tindre en compte l'opinió dels Consells, però n’han eixit altres de nous: els PAIs Bancaixa i Massalari; la línea de 20 KW a la platja; la revisió del Pla General que havia estat aprovat el 2004..... i el Consell Assessor de Medi Ambient continua sense convocar-se.
I l'Agenda 21? Molt bé, gràcies