L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 7 de juliol del 2009

Tavernes acumula 7 milions de deficit en els dos últims pressupostos

El ple de juliol es va celebrar dilluns nit i els polítics van agafar una gran acalorada, monumental de gran!
I no perquè feia calor a la sala, que allí hi ha aire condicionat.
L’acalorada venia quan, en la liquidació del pressupost del 2008, tots sabien de manera oficial que el pressupost de l'any passat va acabar amb un remanent negatiu de tresoreria de 3.987.260,55, o siga pràcticament 4 milions. Quantitat que cal sumar als 3 milions d’euros també negatius del 2007.
7 milions d'euros de deficit pressupostari en els dos últims anys. Suma i segueix....

I que vol dir això? Que per equilibrar el pressupost del 2010 hauran de traure d’on siga 4 milions més d’ingressos per damunt dels normals, i com que el xollo d’Aquagest va acabant-se... vorem, vorem que passa amb el pressupost del 2010.