L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:1.717
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 33.776

dilluns, 6 de juliol del 2009

Recepta de cuina: El Bosc Mediterrani


Ingredients: Terra, algunes plantes de clima Mediterrani, bancs i elements per reg a degoteig.
Preparació:
- Amuntegueu la terra, quasi com si fos un mur de contenció
- Feu per dalt dels muntons com unes sendes per caminar, però res de l’altre món, eh? només terra aplanada i prou
- Poseu uns quants bancs i adorneu el lloc amb alguns pins, tamarius, unes quantes herbes aromàtiques i pare vosté de comptar.

I ja tenim el Bosc Mediterrani!!! Per al nene i la nena, per al turista i per a la foto.

Cost de la recepta: No ho sabem, però es parla de 60.000 euros la primera fase. ¡A saber el cost final, però segurament més cara que dur mobiliari a la seu d’un partit polític. A vore si algú ens pot dir el cost, perfa, please.

FINAL: Una vegada obtingut el producte, com que no és per menjar, el millor que es pot fer fer és deixar-lo perdre: no s'envia ningú perquè faça manteniment de bancs ni plantes; no es desbrossa, es deixa abandonat el reg, etc. etc.
Sabreu del què parlem si feu un doble clic a la foto per ampliar-la