L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 24 de juliol del 2009

Ahir es va posar la primera pedra del Taller Ocupacional.

Les noticies ben nugades que podeu llegir a
potser siguen una premonició del diari si finalment s'acompleix el desig expressats per persones ben pròximes al PP: una vegada estiga acabat el nou taller ocupacional, pasar-li la gestió a Espurna. L'associació de Gandia ja gestiona l'estimulació precoç a Tavernes i el bar de la piscina municipal.
Esperem que l'interés que ha posat ADISVA, l'Associació de Discapacitats de la Valldigna, vaja per bon cami i que, finalment, siga la Fundació a través d'un centre concertat qui gestione sempre el taller i seleccione el personal i faça els contractes.
Mal ens sabria que finalment es fera realitat el comentari que hem escoltat sobre que "els pares afectats estan treballant amb tota la il·lusió i no s'imaginen que li estan fent el llit al PP". Un comentari dit -no per un polític- però ben coneixedor, molt bon coneixedor de tot el que es cou al municipi.