L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 3 de juliol del 2009

Te’n recordes? Al juliol del 2002 el Bloc demanava servei metge d’urgències i nocturn a l’ambulatori de la platja.

Eixe any, el Bloc demanava al govern municipal del PP que donara solucions i exigirà a la Generalitat un servei mèdic d’urgències i nocturn a la platja. Aquell 2002 era el segon any en què Tavernes es quedava sense aquest servei mèdic.
El Bloc afirmava que el silencia del PP davant el problema era de complicitat davant una actuació de la Conselleria de Sanitat totalment contraria als interessos i la salut dels veïns i turistes de la platja.
¿Quina justificació hi ha que després de set anys, els 30.000 residents que pot tindre la platja continuen sense servei d’urgències? ¿Què haurà de passar perquè s’habilite una atenció mèdica com cal? Potser quan s'acaben les Formules 1 o les regates de la Rita...
Mentrestant el nostre consell és que, si residiu a la platja a l'estiu, no caigueu malalts, que no us passe res de mal per la nit… perquè la teniu bona!! Feu-nos cas, que la cosa no va de broma!!!