L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dissabte, 25 de juliol del 2009

Forum obert per parlar de la seguretat ciutadana i protecció civil a Tavernes


Un voluntari de protecció civil ens ha dit : Betera, vos sona esta cançó?

http://www.levante-emv.com/secciones/noticia.jsp?pRef=2009072500_12_615102__Comarcas-Denuncian-abandono-solares-inicio-incendio-

I diu que això mateix pot passar a Tavernes i no hi ha ningú que faça res per evitar-ho. Ens diu que les voluntaris de protecció civil estan farts de dir-ho a l'ajuntament i no els fan cas.
Ens demana que obrim un nou tema per parlar més profund de la situació del voluntariat al pobles i "la poca vergonya d'este ajuntament cap a una gent que per res es juga moltes vegades el cul per defendre els interessos del poble".
Cosa que fem amb aquest fil.

El tema naix arran de la nota de premsa del Bloc on informa que ha demanat al PP més neteja als solars al costat de la platja, ple de bruticia, rates i arbres secs, però sense que el govern municipal haja mogut un dit al respecte, malgrat que ja hi ha hagut incendis.
El regidor Mario Enguix, del PP, i responsable del tema com a respost a la peticio del Bloc s'ha limitat a dir en la premsa i en el ple que el govern municipal no és qui per obligar a la neteja.
No hi havia una ordenança que obliga a mantindre a tindre nets els solars? Aquests horts, situats en zona urbanística dels sectors de la platja, cal considerar-lo com a solars. ¿O no?

5 comentaris:

Anònim ha dit...

soy ex de proctecion civil me gusta ser voluntario pero no puede ser la politica a llegado alli colocando a gente de pp para de mostrarle a vidal que valen prometiendo el oro i el moro que no vienen nada. poniendo personas que no saben el tema de que va.a mi como decia lo que pensaba era malo para ellos. tenian que traer un camion mas de bomberos haciendo papeleos. en cuando llega uno de barcelona y se lo lleba con cuatro botellas de vino tanto papeleo lo que todo es una mentira tras otra. i si hablamos de los trajes de procteccion perdonen señores pero es una verguenza los bomberos los retiran por que estan caducados i nos lo pasan a nosotros que poca verguenza encima de voluntarios nos dan las cosas usadas . de ser voluntario que ventajas tienes ninguna y encima te exigen que tienes que hacer tantas horas al año. estabamos bien hasta que llego el listo prometiendo el oro i el moro. el choto este trajo los principales lios me aburriciendo estas alli i al final me fui sin decirme nadie nada ni las gracias por 7 años de estar alli ahora veo los toros por la ventana y veo las cosas que hacen solo les digo que son voluntarios y no policias

Anònim ha dit...

Crec que deurieu saber un poc mes e informar-vos perque hi ha gent de l'agrupació que ja fa temps que no s'acosta i lo unic que fa es tirar pedres als companys, que hi ha molta gent que te molt mala sombra.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Això és el que volem: que ens informeu els interessats, i per això hem obert un tema específic.

Nosaltres sabem alguna cosa, però a partir dels comentaris que corren pel poble i que parlavem de la defenestració del anterior responsable i com es produeix, de la proposta de nomenar com a coordinador un militant del PP però que cobrara, de la falta de material i de mitjans , etc. etc.
Però com que son comentaris, pensem que millor que els que esteu dins, ens informeu als ciutadans.

Anònim ha dit...

por que los voluntarios no ban. hartos de mentiras, que se cren que con una cena tienen bastante ya esta bien. que pasa que cuando dices lo que piensas eres gente de mala sombra. eso que es una dictadura. eso es lo que pasa alli

Anònim ha dit...

voleu que parlem de pressupost? fa deu anys que tenim el mateix i el material no es renova per falta del mateix.
recordeu la carpa aon no cabien per a la foto? pues esta al ras en talleres galera peganli el sol i la plutja i fentla malbe
voleu que parlem de seguretat?
quant de temps fa que no es renoven els equips de intervencio?
i els equips de respiracio que hihan que els tingueren retenguts 3 mesos per falta de pagament?
i les botes per als focs? que jo sapiga sols hihan 2 parells. mo les possem a turnos?
aon sa vist que un grup d´emergencies tinga la base a un lloc i a 1 km tinga el camio i les ferramentes per a intervindre?
demanarem un gual per poder traure motos i material, quant de temps tarda? mes de 2 anys en donarlo
i els cursos de formacio que fem als parcs de bombers que ens tenim que pagar l´entrepa i tot ?
i els equips de seguretat propia tal com els de intervencio que son caducats i vells retirats pels bombers?
a la valldigna en general :
en cas de incendi el parc mes prop es el de gandia, temps aproximat d´arribada de 20 a 30 minuts, si este esta ocpat deriven al de cullera 35 a 40 minuts i sino al de alzira de 40 minuts cap amunt. tenim material i gent preparada al poble mos han fet malbe desde el senyor ribis fins el senyor chover i estem totalment indefensos en cas de incendi o altra urgencia. sols demanen seguretat i que mos deixen treballar pel poble res mes.
perdoneu per el rotllo pero son deu anys de la meua vida dedicats a proteccio civil i estic un poc cremat de promeses i politics ineptes. un altre rato vos parlare del comisari politic que mos imposarem carreganse la trayectoria impecable del nostre cap joan ibañez. fins l´altra