L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dijous, 16 de juliol del 2009

Te’n recordes? Al juliol del 2001 ens van prometre millorar l’estació del tren

L’aleshores Director General de Transports, Vicente Domine, acompanyat de Juan José Cholvi, gerent de rodalies de RENFE Valencia-Murcia i de Diego Alcázar y Bibiano Martínez, els caps de línea del ferrocarril, arribaven a l’estacio de Tavernes on eren rebuts per l’aleshsores teniente alcalde, Manolo Vidal i l’arquitecte municipal.
Es van comprovar les deficients condicions de l’estació de Renfe i la necessitat de millora, i es va confirmar la redacció del projecte de remodelació de l’estació per modernitzar-la i adaptar-la a les condicions de seguretat. Es deia que ja tenia vora 40 anys i es reconeixia que estava sense cap millora sustancial, al contrari de les poblacions veïnes.
Ara fa 8 anys. Aquesta promesa, reitereda en una semblant i posterior el desembre del 2006, continua sense complir.
Mentres tant, - encara que ens digueu pesats per repetir-ho, però considerem el transport primordial per als veïns, la platja i el turisme- els serveis de la nostra estació són insuficients i inadequats per a Tavernes i la Valldigna.
¿I l’ajuntament que fa?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

com que no l'han millorada! s'hi hi posaren pis nou, tauletes i noves maquines de refrescos!!

Anònim ha dit...

El negoci és el negoci, però als usuaris que les den....