L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 6 de juliol del 2009

Què passa amb aquesta línia elèctrica?

Alguns de vosaltres s’haveu dirigit a La Cotorra per preguntar-nos si la línea que s’estava instal·lat al Camí la Dula tenia alguna cosa a vore amb la d’alta tensio que ha d’anar a la platja, o què era allò.
S’haurie d’haver imaginat que Iberdrola no treballa avui dia així, amb un pals de fusta per sostener els cables i que hauria de ser “una altra cosa”.
De tota manera, hem procurat assabentar-nos i a falta de què entre tots ho acabem d’esbrinar i concretem més, això és el que, pressumptament, sembla ser:
- Iberdrola no vol donar electricitat a unes naus de nova construcció situades prop de la rodona perquè considera no estan dins del polígon industrial.
(Dit de pas: ¿¿per a quan la urbanització d’aquest polígon??)
- I la forma de dur-li electricitat a les noves nous sembla ser agafar-la d’un altre lloc (un transformador??). Com podeu vore a la part inferior de la foto de la dreta, el tub roig sembla la preparació de l’enganxada.
- ¿Qué si l’ajuntament ho sap? Sincerament no ho sabem, així com tampoc si ho ha consentit o autoritzat. Suposem que no, si la cosa no és legal.
De tota manera, els regidors de tot color que ens lligen ho poden aclarar. Més que res per evitar males intepretacions i rumors infundats.