L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 31 de juliol del 2009

La neteja de la platja és cosa de tots


Remés per un veí de la platja:

Ja sabem que comprar contenidors de brossa costa diners que paguem entre tots, com també sabem que últimament els turistes s’han fet molt exigents i no paren de demanar i exigir; i també –ai!– que les persones de bon cor desitgen o desitgem que els animalets domèstics abandonats troben amb facilitat aliments.
Però francament, potser un poc més de trellat i mirament faria que la nostra platja fóra vista –sí, per aqueixos mateixos turistes exigents i demanadors– de més bon ull i, fins i tot amb una certa satisfacció.
Però no volem queixar-nos: els gatets, els gossets i els insectes també tenen dret a no passar fam. I com se sol dir: en estiu tot lo món viu.
Aquesta foto va ser feta el 30 de juliol a les 23,22 h. a la platja de Tavernes.


I la gent de La Cotorra repetim: un poc més de trellat i mirament, per fer entre tots una platja millor. Que tot no se soluciona demanant a l’ajuntament més mitjans.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

efectivament cotorra, hi ha que cumplir l'horari establer per a baixar la basura

salutacions

Anònim ha dit...

nooooooooooooooo fixeuse be en la foto,on tiraries tu la teua bosa de fem?

Anònim ha dit...

an aquest cas si. ¡pues si no cap res mes!. i encara no es masa tart

Anònim ha dit...

Veritat que el contenedor està massa ple i no cap res mes, però per terra es veuen coses que no són per posar a un contenedor sinó millor a l'ecoparc.
Demanem més contenedors quan calga, però també fem les coses millor.

Anònim ha dit...

Com a veí de Tavernes i resident a la platja els mesos de l'estiu he de reconéixer la falta d'urbanitat i de civisme d'alguns estiuejants envers l'abocament de residus orgànics i altres. Personalment pense que no tota la culpa és dels personatges que sempre han de donar la nota discordant. Per a mi la gran culpa és dels polítics que actualment desgovernen Tavernes i dels tècnics en matèria urbanística del municipi. Ambdos grups són el que poden i tenen l'obligació de fer coses per millorar la qualitat de vida dels ciutadans/anes, i fer-les bé. M'explique
Tothom haureu podu comprovar que des de va un temps estan realitzant-se obres tant al nucli urbà del poble com a la platja, dins del denominat PlanE (diners que aporta el Govern de l'Estat als ajuntament per tal de pagar projectes amb els quals se generen llocs de treball, ara en temps de crisi). Almenys això és el que diu la teoria, falta saber-ne que se'n fa en la pràctica.
De les moltes barbaritats i despeses innecessàries que trobe estan executant-se amb eixos diners, vaig a centrar-me sols en la que pot relacionada amb la foto de l'abocament de fem. Ja que a la platja estan alçant-se les places que conflueixen amb la zona de bany (la millor manera d'eliminar barreres arquitectòniques, (comentari irònic), única manera d'accedir des del nucli urbà a l'arena que tenin els éssers humans. Per què no han pensat en habilitar contenidors soterrats de recollida de fem orgànic i de reciclatge, tal i com des de fa anys està fent-se a altres ciutats inclòs poblacions més menudes com Benifairó, (per no anar-me'n més lluny).
Personalment crec que això facilitaria l'abocament de rsidus als residents i evitaria imatges dolentes i males olors, tal i com està comprovat als pobles on si que hi han contenidors soterrats.