L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 904
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 18.803

divendres, 12 de setembre de 2008

Va, bé, però no t’ho creus, ni tu....


El nostre alcalde es creu que ens xuplem el dit, que som xiquets de bolquerets o que a tots ens val el to paternalista i de complaença que usa. No li ha tremolat la ploma per a dir-nos al Llibre de Festes que “s’ha intentat dissenyar una programació festiva amb varietat, adequada a tots els sectors....” i bla, bla, bla, bla.
La Cotorrra creu que això no justifica no-sé-quantes activitats esportives per omplir els fulls, o la falta d'activitats recreatives i culturals com el teatre, exposicions, recitals... o d’espectacles i activitats específics per a gent major o de mitjana edat. D’això, res de res!.
I no parlem de les “figures musicals” que ens visiten: Una només i sembla de “Buscando en el baúl de los recuerdos...” perquè avui dia no tenen cap atractiu o tiró. Ara com són festes de fa anys, li cal això, grups del temps de la picor com el d'aquesta nit.
La Cotorra li vol donar uns consells, encara que sabem que no els seguirà. Faltaria més amb majoria absoluta, que no vol dir veritat absoluta:
Primer: Puge el pressupost de Festes Majors i dignifique-les.
Segon: demane, per a consultar, una col·lecció de Llibres de Festes de ciutats sobre els 20.000 habitants de l’alrededor (Sueca, Carcaixent, Oliva, Algemesí...).
Mire que fan i quins espectacles duen. Les comparacions són odioses, però de vegades necessàries. Tot siga per millorar.

Cap comentari: