L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 904
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 18.803

dilluns, 15 de setembre de 2008

Més del Casal Jove

El nostre regidor de Joventut, erre que erre, ens ha tornat a recordar i ara ho ha fet a la premsa en parlar de quan meravelloses són les festes que, prompte, molt prompte, s'inaugurarà el Casal Jove.
Bé, esperem que el local llogat per l'ajuntament estiga prompte a punt.
A La Cotorra li vénen unes quantes preguntes:
Quina dotació tindrà? Wifi gratuït per a tots? Es posaran jocs de saló tipus billar, futbolins, taules de ping-pong, etc. etc. per a esplai dels joves?
Caldrà vore a qui s'adjudica la concessió d'aquests jocs o instal·lacions, perquè ja hi ha alguns rumors pel poble sobre beneficiaris.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Esperem que molt prompte comence a saber-se ja tot. Sospite que alguna empresa del poble, molt afí a les altes esferes 'populars', ixirà beneficiada amb l'explotació del casal jove.

Sospite que el Casal Jove quedarà menut i insuficient i que el casal jove serà lloc de culte per al partit que "governa" a Tavernes.

HO VOREM PROMPTE...