L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 904
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 18.803

dimarts, 9 de setembre de 2008


Després del clam que hi ha al poble sobre la baixa qualitat dels continguts el programa de Festes del 2008, La Cotorra vol trencar una llança al seu favor. Nosaltres no el criticarem, al contrari, pensem que cal omplir-lo de lloances.
Per tant: La Cotorra felicita, aplaudeix, l’enhorabona, etc, etc, etc, als polítics locals responsables del contingut del Llibre de Festes 2008 (només als polítics, que quede clar. Que no s’apunten a la felicitació els anònims autors del textos i el maquetador).
Felicitats perquè els articles, sobre tot els religiosos que són majoria, ens han tornat a altres temps. Perfecta sintonia i reflex del que és l’esperit de les nostres festes: ràncies i ancorades al temps de la picor, com les de l’any 1940.
I ja que estem: per què els autors no ha firmat alguns dels articles?

Cap comentari: