L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimarts, 23 de setembre del 2008

Poseu, poseu tanques al camp...


Es poden posar tanques al camp? Sembla que no.
Es pot posar arena a una platja que no l’admet? Sembla ser que tampoc.
Però erre que erre cada temporada aportació d’arena a La Goleta. Milers i milers d’euros en solucions provisionals des de fa anys que no aprofiten per a res.
I a la primera maror... adéu, adéu arena! Quasi quasi com aquell eslogan de ¡Adéu, adéu PP!, però l'arena se'n va cada temporal i el PP s'ha quedat.
Enguany més que arena es va abocar terra roja. Amb el temporal d'ahir i d’avui la mar pinta d’un roig que ens recorda Raimon: D’un roig encés voldria...
Mentrestant, continuen incomplides les promeses de solucions i sense saber res dels estudis de solució definitiva a un problema que afecta des de Cullera, la Valldigna i fins al sud de la Safor. Potser esparen a que ens quedem sense "La Goleta". Paciència que tot arribarà!