L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 28 de setembre del 2008

Amb pena, que no glòria


El “IX Encuentro Internacional de Dramaturgia en la Valldigna”, això si en castellà, ha passat sense pena ni glòria a la Valldigna. Millor dit amb pena, perquè ningú no se n’ha assabentat per culpa de la nul·la informació.
I això que la nostra Manco apareix com a patrocinadora. Sí patrocinadora, la qual cosa vol dir suposadament que paga i que amb els euros de la gent de la Valldigna s’han fet els actes a València i amb l'assistència de Monleón, no el de la Paella Russa de Canal 9, sinó el valler Premi Nacional de Teatre.
Ací, a la Valldigna, ens ha tocat les sobres: una visita dels dramaturgs convidats al monestir amb explicacions del monument pel responsable a la Valldigna nomenat pel PP i una representació teatral infantil senzilla a l’almàssera. Assistents: quatre despistats, majorment gent gran, de Simat que escoltaren el band fet a última hora.