L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 16 de setembre del 2008

L’ajuntament se suma a la crisi general


Números canten: En el pressupost del 2007 hi ha un dèficit de més de 840.000 euros i l’acumulat dels darrers anys portem un dèficit superior als 3 milions d’euros.
I, si en vols més, para el cabàs: A eixes quantitats, cal sumar els 12 milions, sí 12 milions d’euros, que deu l’ajuntament als bancs.
Si voleu col·laborar a sanejar la Hisenda Municipal podeu oferir els vostres donatius:
- Per liquidar el deute del 2007 cal aportar 1.700 euros per cada veí o veïna.
- ¿Qué voleu que l’ajuntament ho liquide tot? Cal aportar cadascú 8.300 euros.
I no oblideu que com l’Ajuntament som tots, i cap polític es rascarà la butxaca, al final d’una forma o altra ho pagarà el poble.
Com va dir el PSOE en el ple “una llàstima que l’Ajuntament no jugue a la bono-loto, perquè a lo millor i amb un poc de sort…..”

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Cotorra, conta que la Generalitat Valenciana està negant les ajudes econòmiques als dependents. Que està incomplint la llei de depèndencia aprovada pel Govern de Zapatero i està denegant les sol·licituts de manera il·lícita. Damunt damunt enganya a valencianes i valencians dient que és el govern socialista qui no està duent a terme les tramitacions, en quan a València a penes hi ha oficines per demanar les ajudes mentre a Andalucia o a Catalnya en tenen de milers.

Que li conten a la gent de la residència Solimar de la platja que no els arriben les ajudes perquè el Zapatero no està complint les seues promeses...

Anònim ha dit...

No dubte de la veracitat de les dades que ens dóna La Cotorra sobre el deute municipal de l'ajuntament de Tavernes de la Valldigna.

El que si que vull dir-li és que no augmente eixe deute ni ens done eixos sustos que ens afecten directament el cor i la butxaca. Explique el perquè.

Segons l'INE Tavernes té una població de 18.004 habitants per tant:
Si, tal com diu la Cotorra, cada veí ha d'aportar 1.700 € per a liquidar el deute suposa que el deute ascendiria a 18.004 x 1.700 = 30.606.800 €. O siga deu vegades mes del real.
Si, tal com diu la Cotorra, cada veí ha d'aportar 8.300 € per a liquidar el deute total suposa que el deute ascendix a 18.004 x 8.300 = 149.433.200 €. O siga te un deute total deu vegades mes del real.

Crec que a les xifres donades per La Cotorra els sobra un zero que no és poc i que la calculadora li ha fet una mala passada

La Cotorra de la Vall ha dit...

Doncs, no havíem caigut. I les xifres no són de La Catorra, es van dir en el ple de dilluns i que, encara que no totes, apareixen en un mitjà de comunicació. A no ser que en origen volgueren dir pessetes...


Per tant, el càstic:
Repassarem les dades abans
Repassarem les dades abans
Repassarem les dades abans
... fins 1000 voltes.

Carlos V ha dit...

Hola, molt bona iniciativa, des de La Safor, et demanem que posares un enllaç de la nostra web, la qual preten ser una recopilacio de tots els blogs comarcals. elsblogsdelasafor.blogspot.com