L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 904
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 18.803

dissabte, 20 de setembre de 2008

La Manco ¿ara també, Oficina d’Empleo?

A la Cotorra li ho han contat i, amb tant xivata com és, s’afanyat i molt a contar-nos-ho. Diu que hi ha hagut nomenament i repartiment d'ADLs (Agent Desenvolupament Local) per a un període d’uns mesos. Uns 30 li han dit i que és un treball que es pagarà amb fons d’Europa i que fins la presentació de sol·licituds pels interessats i contractació definitiva, els 30 provisionals s’han elegit a dit. I tots del mateix color (polític, clar) perquè no desentonen.
A la Mancomunitat de la Valldigna li han dit que li ha tocat un ADL. Ja coneixerem l’afortunat/ada i comprovarem si és veritat.
La història, iniciada amb els desapareguts tallers d’empleo, continua...

Cap comentari: