L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 24 de setembre del 2008

¿Inundació al Vergeret?

Això es pensava La Cotorra quan ha arribat i ens ha dit tota sufocada: Una inundació, una inundació al Vergeret!
Tranquils. No n'hi ha hagut cap inundació, encara que ho semble. Simplement s’ha tornat a repetir el mateix: una bona ploguda i tot el carrer ple de fang. Com si d’una inundació es tractara.
Els jardins inclinats cap al carrer i sense vegetació que sostinga la terra amb les arrels juguen aquestes males passades quan plou. ¡Ai, el manteniment!
Ah, i no cal que ho notifiqueu a l’ajuntament. Ho saben massa. L’última vegada tardaren setmanes i setmanes en netejar la terra. ¿Quan tardaran ara? Esperem no ens diguen que som uns pesats per recordar-los-ho.