L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 29 d’octubre del 2009

Per a quan deixar lliure el carrer i aparcaments?

Pagarà o no l'ocupació del carrer l'empresa que ha construït la vorera est del Magraner?
És la pregunta que es fan pares i mares quan veuen que fa temps que, segons tots els indicis, la vorera està acabada, que per allí no apareix cap treballador però el lloc s'aprofita per deixar material d'obra.
¿D'obres que s'estan fent en altres zones del poble? ens han preguntat. No ho sabem, però no pensem siga el detall massa important, sinó que donat que està al costat mateix d'una zona escolar, i el material i tot el que hi ha no té cap vigilància, qui ens diu que un grup de xiquets.... bé, que ho deixen net i polit, és el que ens han dit. I així ho diguem.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Dit i fet. Este matí he passat jo per la zona en concret, havia una grua que pareix que estava retirant tot el material. Estan molt pendents de tu cotorra!

foraster ha dit...

Cotorra, sou uns cracs!

sargantana ha dit...

viva la cotorra!!!!!!!!!