L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 16 d’octubre del 2009

Cada vegada que cauen quatre gotes, fang i més fang


I seguim amb temes de neteja: el fang de l'Avinguda de Malta.
Tranquils: el riu no se n'ha eixit, però com si ho haguera. Cada vegada que plou... bé la història de sempre: la pluja arrossega la terra de les jardineres i l'escampa per voreres i el carrer. I fang i més fang.
A la fotografia, tres imatges diferents dels aparcaments de l'avinguda. Són d'avui, i no ha plogut massa, però és que la terra porta allí acumulada mesos i mesos.. La Cotorra ha informat del tema algunes vegades i encara que, al costat mateix, es neteja la zona d'esports, de vegades amb el vehicle que porta l'agranador mecànic, no sabem si la causa de la falta de neteja de fang estarà en que Vergeret no està encara dins del conveni.
I eixe aspecte presenta. Perquè després diguen que som exagerats!.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

tu creus que l'agranador mecanic con tu dius eixo el netejaria?,pues jo dic que no i malgrat en sap tu no creus que si es feren un poquet mes altes les parets del jardi, aixo no passaria veritat cotorra?.
ademes en este cas que lleven els cotxes d'eixa zona durant un dia i a lo mellor es podria fer una bona feina tu no creus.

Anònim ha dit...

Hi hauria de recordar: de cada dia falten mes pedres als murs,

Unknown ha dit...

avore si parl.es amb la teva germana la cotorra de simat i que es posse al dia que desde la programacio de festes que no diu res i ami m'agrada estar al dia en tota la valldigna

La Cotorra de la Vall ha dit...

Asuncion: no coneixem de res a la Cotorra de Simat. Ja veus, tan propet que vivim, i com si visquera a la Patagonia. Ens hem reproduït alguna coseta, però res més. Mai un senzill correu, o una salutació. I estem d'acord: cal informació alternativa, però pensem que vosaltres, les lectores i lectors, també podeu col·laborar enviant les vostres coses, que nosaltres no podem arribar a tot. Teniu el nostre correu a la pàgina principal.
Salutacions.

La veina de sempre. ha dit...

Mira que encara no han netejat el cuartel, i tots els dies la mateixa. Ja ho he dit als xics que estaven treballant allí, als de la neteja del poble. Aixo queda molt abandonat. I prou es que ho diguem per a que esta volta no eu netegen. Ja veus.