L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 6 d’octubre del 2009

Més pujada d'impostos

En el ple d’anit, dia 5, el PP va aprovar modificar a l’alça, és a dir, augmentar la taxa de l’Impost de Vehicles de Tracció Mecànica. L’any que va els cotxes pagaran més com a impost municipal, encara que la pujada s’aplica majorment als vehicles de més potència i grandària.
El PP de Tavernes sembla ser que no escolta la ràdio, ni llig la premsa ni veu la televisió i encara no s’ha assabentat que el seu partit a nivell estatal està demanant l’abaixada d’impostos ací fa el contrari: augmentar la pressió fiscal.
No considerem oportú l’increment d’una taxa que va a repercutir negativament sobre l’economia de moltes famílies ja castigades per la crisi, siga en el seu propi vehicle o en vehicles que donen serveis, cas de camions o autobusos.
Si les taxes s’incrementen sempre d’acord amb l’ IPC, i donat que la tendència és a la baixa, realment hauria de produir-se una abaixada de l’impost. No és així. I vorem que passarà en un futur amb l’IBI, aigua potable, fem, guals..... però ja ens imaginem que més augment!!!
I encara tenim sort, perquè el PP de Tavernes no s'ha cansat de repetir des del 1995 que no apujarien els impostos, que sino.....

3 comentaris:

falcó ha dit...

És igual. Podran fer més o menys mal; igual de malament les coses o pitjor; cobrar més o menys de l'erari públic alliberant-se més o menys regidors del govern; podran furtar més o menys i incòrrer en il·legalitats com el cas Gürtel, etc, etc, etc, a 2011 el PP tornarà a desgovernar Tavernes amb majoria absoluta (no sé com s'ho fan perquè ningú els vota) i també manara a la Generalitat Valenciana amb el PSOE com a únic partit de l'oposició perquè els dos del Compromís (EU i Bloc) com que aniran per lliure no aconseguiran superar la fatidica barrera electoral del 5%, i quedaran fora de les Corts, es a dir, sense cap representació parlamentària. I si no, viure per a veure.
Per cert, hi ha molts valencians/es, especialment els que veuen sovint la televisió autonòmica canal 9, que no saben res de res sobre el cas Gürtel. Per què serà això? La televisió autonòmica de tots els valencians no informa? Com no la veig, no ho sé.

Anònim ha dit...

Con el sueldo de los cuatro ediles se puede contener parte del déficit de la corporación. Se puede vivir con 14000 euros al año y no con 37000 de Amparo, o 27.000 de Ribis y Luisa. Y luego a pagar todos, lo que ellos deciden.

Anònim ha dit...

lo mes normal seria que el politic treballe per el poble, no més cobrant les despeses de la seva representació quan calga i cadascu al seu lloc de treball,com fem tots a vore qui quedaria per treballar per al poble i per simpatia politica, es una tonteria diro pero es tindria que fer igual com les entitats culturals oesportives sense anim de lucre, no cobrar res de res.