L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 6 d’octubre del 2009

L'ajuntament podrà contractar obres del Pla Camps

En el ple d'anit, dilluns dia 5, l’ajuntament va acceptar la delegació de la Generalitat per a contractar obres incloses en el Pla Especial de Suport a la Inversió Productiva en Municipis de la Comunitat Valenciana, vaja el denominat Pla Camps, que per ara no té diners ni sabem si els tindrà. (Som la “comunidad” més endeutada de tot l’Estat).
El fet que es delegue en l’ajuntament la contractació d’unes obres, i l’ajuntament ho accepte, que inicialment anaven a ser executades directament per la Generalitat, deixa a l’ajuntament com a responsable directe, almenys d’entrada, d’unes obres per valor aproximat de 1.624.000 euros .
Un cost molt difícil d’assumir per les arques municipals de Tavernes, en cas que s’inicien les obres i després no arribaren els fons de les corresponents Conselleries Valencianes.
Algunes d’aquestes obres comporten la prèvia adquisició per l'ajuntament del sòl necessari, per bastant valor, cas de la guarderia (360.000 euros) o del molí del Pla (60.000 euros i el compraran quan estiga en terra, dit siga de pas). També crida l’atenció el fet que es desconeix com es farà la transferència de patrimoni, donat que fins que l’ajuntament no justifique l’adquisició ( i vorem amb quins diners, ho fa amb les arques municipals a zero), en teoria, no es poden remetre els diners.
En resum, al final, i quan arriben al final d’any, un pla, el de Camps, que havia d’estar enllestit en aquest 2009 sembla estar completament a l’aire. ¿Més fum com tantes altres coses a Tavernes?