L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 13 d’octubre del 2009

Amics per a sempre


Oferim una imatge idílica, d'aqueixes que se'n veuen poques avui en dia. Tota un plaer per a la vista. Les oques i les tortugues (no les de casa, eh? les de fora, les que ens estan envaint sèquies i rius) juntes en harmonia, santa pau i felicitat, prenent el sol i les darrers calors d'aquest pont del Pilar. Amics per a sempre.
Una imatge val més que cent paraules. I la imatge és una prova més de com les promeses de l'estiu del 2008 de netejar el llac de la Goleta, eliminar els espècies intrusives, etc. etc. és simplement parlar per parlar. Omplir els fulls del diari quan hi ha problemes, com en aquest cas, es produia l'epidemia que ens va deixar sense una de les colònies d'ànecs blaus asilvestrats més important de la costa.
I mentres tant, el llac acumula dins bruticia i més bruticia. Potser també això corresponga, com el riu Vaca, a la Confederació.

3 comentaris:

Valler ha dit...

Però no hi havia una subvenció concedida a l'Ajuntament per a netejar el Lago Azul i el riu Vaca?

Anònim ha dit...

Això es el que el PP va dir, ara supose que netejar el lago ells ho apliquen a agraner i buidar papereres, encara que la merda dins l'aigua siga patent.

falcó ha dit...

Però, estimats companys. En quin món viviu? Els governants del PP a Tavernes sols els interessa netajar les arques municipals.