L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 27 d’abril del 2009

Te’n recordes d’aquell abril del 2000?


A l'abril del 2000, fa ara 9 anys, el Govern Municipal del PP es reunia amb els Consells Escolar dels instituts “Jaume II el Just” i “La Valldigna” de Tavernes per confirmar-los que el nou centre d’ensenyament secundari, l’ES Valldigna, seria una realitat en el 2003.
L’aleshores alcalde de Tavernes, Eugenio Pérez, y el regidor d’obres, Antonio Bono, mantenien una reunio amb els organs educatius per informar-los de l’estat en que es trobava el projecte.
Els dos responsables informaven als reunits que la previsió del govern municipal del PP era iniciar al llarg del 2001 les obres i que estiguesen acabades als primers mesos del 2003.
Quins temps aquells!!!! I ara les obres paralitzades i sense que ningú diga res de les previsions que hi ha. I el temps corre...

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja estem com sempre, ací sols es parla de lo mal que ho fan o han fet els del PP. Ja que últimament us ha pegat per la memòria (t'enrecordes...?), a vore si s'enrecordeu de que abans del PP manaven altres, i també critiqueu les seues pasades accions, així de pas aneu desgastant-los de la mateixa manera que feu amb el PP.

Este blog és la campanya continua del Bloc, i un "acoso y derribo" al que fa o ha fet el PP.

Vicent ha dit...

Això li va bé a tots perquè el poble que no recorda la seua història està condemnat a repetir-la.
I els altres manaven en temps de Maricastaña. Tenim el PP des de 1995, ¿te n'han recordes? 14 anys han tingut per canviar moltes coses, però només ha canviat la butxaca d'alguns.
Y no crec siga un acoso y derribo a lo que ha fet el PP, perquè ha fet ben poc. Més bé, no han fet.

Anònim ha dit...

A l'anònim del PP:
Les coses que es diuen de la gestió del PP no són mentira sinó veritats com a punys i tu ho saps.

Anònim ha dit...

Tots son iguals, recordeu la "magnífica" obra de la casa de la cultura??? Doncs aquesta obra no la va començar el PP. Per no parlar dels diners que s'enportaren els anteriors al PP i que vullgueren possar a Tavernes a un nivell que no era ni és l'adequat. Des d'aleshores, i amb la mateixa continuitat, el poble va en picada.

Salutacions