L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dijous, 30 d’abril del 2009

Avui potser un bon dia... almenys per a l'institut!

Ens han dit que l'alcalde de Tavernes i el regidor d'Educació tenen previst avui reunir-se amb els responsables de la Conselleria d'Educació per veure quina solució hi ha per al "tema institut".
Sembla ser que Ciegsa ja ha acceptat la renuncia de l'anterior adjudicataria i ara s'haurà de contractar-adjudicar a una altra empresa l'acabament de l'institut, una mesura que si està presa podria informar-la avui als dos responsables vallers.
Esperem que la cosa se solucione aviat perquè aleshores podran començar les obres sense més demora. Tanmateix a la gent de La Cotorra ens sap greu el vora mig any de retard acumulat.
.
Avui, veure, aviat, aleshores, tanmateix = el particular homenatge de La Catorra a Rus, que al pas que va, si s'assabenta serà un dia capaç de dir als del seu partit que eliminem "aixecat, atures, tresor, amadovada" de l'himne de Tavernes.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

molt bo

Anònim ha dit...

Si voleu escoltar les barbaritats del Rus,, ací teniu l'enllaç:

http://www.zshare.net/audio/59411374926f708f/

Anònim ha dit...

Sembla ser que la cosa no va anar massa bé, perquè els "mitjans oficials" no han dit res al respecte. LLàstima, amb la falta que ens fa l'institut!