L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 2 d’abril del 2009

I va més terra! I més xapussa!

Podiem haver titolat: “Comencen les obres de la circumval·lació” o bé “Les obres de canalització del riu Vaca comencen pel pont, sense previ avís,” i haver fet una noticia en pla alegre, distés i “amb conya marinera”, pèrquè.... ¡¡¡mira que això d’enviar la pala!!! Si donava la impressió que començaven les obres. Però no, hem preferit continuar com havíem fet, dient-vos: xapussa, i més xapussa!.
Com que no n’havien tingut prou amb un abocament de terra al riu - i mai més ben dit que no n’havien tingut prou - n’han fet un segon abocament per tapar les restes d’animals i la pudor. Els importa i els dona igual la prohibició de llançar res al riu i la consigna de mantindre’ls nets.
I això, han fet un segon abocament per acabar tapant la merda. Amb tant fácil com era arreplegar les despulles dels animals i cremar-los quan ho vàrem denunciar. Només feia unes hores que els havien llançat, calculem nosaltres, pel color dels animals visibles en la primera foto.
Els responsables municipals continuen matant les mosques a canonades, com ja ens va demostrar eren capaços de fer quan van consentir usar dues vegades herbicida dins del poble per matar la brossa.
Ara només cal esperar que no tiren més animals, perquè si cada vegada ha d’anar la pala…. al final, farem allí una torre de Babel!!!
Una cosa ben feta: han arreplegat el carro del supermercat. Igual és per vendre’l al ferro vell i disminuir el deute municipal. Però... s’han deixat l’animal mort que hi ha dins del riu!!!! I molta bossa de fem per les rodalies!!!