L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 3 d’abril del 2009

Més sobre les obres de l'institut


NOTA DE PREMSA REMESA PEL BLOC
El BLOC JOVE de Tavernes insta a la Generalitat a agilitzar les obres de l'IES La Valldigna de Tavernes. Les joventuts valencianistes manifesten la seua preocupació per la paralització de les obres i, a través del diputat Josep Maria Panyella del grup parlamentari Compromís pel País Valencià, exigiran a la Generalitat la represa immediata.
Després de que l’empresa “Begar Construcciones y Contratas”, a qui Ciegsa havia adjudicat la construcción de l’IES La Valldigna, haja presentat presentat la rescinsió del contracte perquè afirma que en les circumstàncies actuals no pot fer front a les despeses derivades de la construcció de l’institut, el portaveu del grup municipal del Bloc i membre del Bloc Jove, Jordi Juan, ha manifestat que: “instem la Generalitat a solucionar amb caràcter urgent els problemes sorgits les darrers setmanes en la construcció de l’IES La Valldigna de Tavernes i a agilitzar les obres paralitzades, amb una nova contractació urgent”.
El BLOC JOVE de Tavernes lamenta el constant incompliment de les promeses en la construcción del nou IES La Valldigna després que es paralitzara en 1999 el projecte impulsat pel BLOC i que ja comptava amb assignació pressupostaria de la Generalitat i havia estat publicitat en el Butlleti Oficial. “Des d’aquell any hem assistit a un continu rosari de promeses incomplides sobre l’inici de les obres i el començament de classes al nou institut. Primer anunciaren que seria el 2002; després, el 2004; i així fins ara”, ha ressaltat Jordi Juan.
Per tant, el BLOC JOVE de Tavernes, a través del diputat del Bloc Josep Maria Panyella del grup parlamentari Compromís pel País Valencià exigiran a la Generalitat la represa inmediata de les obres.
El BLOC JOVE de Tavernes recorda que la paralització de l’IES La Valldigna implica de rebot la paralització de la reforma global de l’altre institut, l’IES Jaume II el Just, la situación del qual és lamentable, després de 40 anys d’ús sense haver gaudir d’unes millores i reformes per adaptar-lo a l'actualitat. Al mateix temps la falta de centres de segon ensenyament obliga que els alumnes del primer cicle d’ESO de tota la Valldigna continuen rebent classes a les escoles de Tavernes, Benifairó i Simat, en contra de l'actual llei vigent.
El BLOC JOVE s’uneix, així, segons el regidor de Tavernes Jordi Juan, a les reivindicacions del alumnes de l’IES “Jaume II el Just” i exigeix l’inici immediat de les obres de millora promeses fa dos mesos per l’alcalde Manolo Vidal i la Conselleria per solucionar la falta de calefacció, la reparació de goteres, finestres i portes, la adequació dels sistema elèctric a les necessitats actuals i la millora dels serveis sanitaris.
Són obres que haurien d’estar executant-se amb urgència degut a la precària situació en què es troben els alumnes de l’ensenyament públic, un ensenyament que sembla ser no interessa ni importa al govern municipal” ha indicat el regidor .
Tavernes de la Valldigna, 2 d’abril de 2009.