L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 17 d’abril del 2009

Les obres del Pla Zapatero a Tavernes

El govern municipal del PP de Tavernes ha donat a conéixer la relació d’empreses a qui ha concedides les obres del Plan Zapatero. Falta adjudicar una última obra després d’haver renunciat una empresa de Tavernes. Les obres han estat adjudicades directament i no han passat per aprovació del plenari, ni falta que fa perquè ja sabeu sempre quin és el resultat.
La gent de La Cotorra, donat l’interés general de les obres, us n’ofereix una relació indicant l’empresa adjudicatària i l’import total. Si feu clic a la foto de la noticia, la voreu més gran i amb el botó de la dreta i amb “guardar imatge” la podeu copiar-la al vostre ordinador.
Després com si fora el Monopoli podeu entretindre-vos esbrinant quina empresa té més obres, quina més diners adjudicats, si es beneficia a les del poble o a les de fora…. Fins i tot, podeu fer pràctiques del “guguel” i anar buscant empresa per empresa d’on ve, etc. O siga, que la cosa dóna per a molt!!
També hi ha els nous “empleos” que generarà cada obra. Tal com l’ha adjudicat el PP, el Pla Zapatero generarà 19 llocs de treball. I pensar que l’objectiu final era potenciar la contractació de treballadors!!!
A falta d’una adjudicació s’han beneficiat 11 empreses de Tavernes per valor de 1.700.000 euros adjudicats (son les de color groc) mentre que les 7 empreses beneficiades de fora (les de color verd) tenen adjudicades (per ara) obres per valor de 1.120.000 euros.