L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 7 d’abril del 2009

Real, com la vida mateixa!

A un col·legi públic de Tavernes fa uns dies va arribar un exregidor del PP amb uns pintors. Diu que van a vore una faena i explica que van a pintar tot el centre: façanes, clases, portes i, també tot l’edifici, inclosa la terrassa, on están les antigues cases de mestres, que fa bastants anys que están sense ocupar. I demana que li obriguen eixe edifici per vore que s’ha de fer.
Els mestres li expliquen que això és perdre temps i diners, que com s’han de gastar els diners pintant unes cases que fa anys que están desocupades, plenes de pols, amb humitats, les portes i finestres trencades i fetes un desastre. L’únic que es pot pintar és la planta baixa on està el menjador, però opinen que les altres plantes i la terrassa…. Quina manera de tirar els diners!
La resposata del exregidor és que s’ha de pintar, que són diners del Pla Zapatero i s’han de justificar promte i per tant també s’ha de fer prompte la faena. No valen raons. Ni tampoc que siguen cases que no s’ocupen, ni que primer s’haurien d’arreglar per a pintar després…. etc. etc.
Si cal, ens conten va dir el regidor, quan acabem de pintar l’ajuntament que envie la brigada i que arregle el que siga.
Dit tal com ens ho han contat. Esperem que finalment es facen les coses com cal.
Pobre Zapatero! Ai, els teus diners…..