L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 22 de setembre del 2017

Una mostra de la cova de Bolomor inaugura el nou espai turístic de La Marina de València



 
Tavernes participa en el nou espai de promoció de turisme inaugurat ahir dijous en el nou espai de La Marina de València, un espai dedicat a la promoció del turisme dels nostres pobles i que ha estat possible gràcies a la col·laboració i coordinació de el Patronat de Turisme de la Diputació de València, l’Agència Valencia del Turisme, l’Ajuntament de València i la pròpia Marina de València.

La Cova de Bolomor ha tingut el honor de ser “el producte inaugural” del nou espai que, cada temps i de manera periòdica regular, mostrarà productes turístics actius en el territori valencià.
El alcalde Jordi Joan, el regidor responsable de Turisme, Josep Llácer, i els codirectors de les excavacions de Bolomor, Josep Fernàndez i Pablo Sañudo, van assistir-hi a l’acte de la inauguració, moment que arreplega la foto amb la visita de la diputada de Turisme, Pilar Moncho i l’assessor de la diputació Luis Pastor a l’espai “àrea temàtica Bolomor”.

Tavernes ofereix per tant als primers visitants una informació detallada d’un dels elements històrico-culturals i patrimonials més important de la nostra ciutat: el jaciment de Bolomor, així com de totes les activitats i experiències oferides al seu voltant.  

El nou espai impulsa i reprodueix al cap-i-casal la diversitat i singularitat d’experiències que ofereixen els pobles valencians i la seua ubicació a la capital valenciana serveix com a un reclam de luxe perquè els visitants coneguen la gran riquesa patrimonial a més de tindre la possibilitat de gaudir una experiència única valenciana en els pobles de tot el territori.

Per a fer-ho possible, l’àrea s’ha distribuït en cinc àrees temàtiques que configuren el cub #visitcomarquesvalència (gastronomia (Del Tros al Plat), destinacions (municipis turístics destacats), patrimoni, festes, cultura i naturalesa). 


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Com sempre, molt interessant la notícia. Sabeu d'alguna pàgina d'internet o adreça física on ens puguem dirigir per visitar l'exposició? Gràcies per la informació.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ho desconeixem. Intenta-ho cercant el web de la pròpia La Marina de València o qualsevol dels organismes que esmentem.