L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dilluns, 25 de setembre del 2017

El parc infantil de la Plaça d'Espanya ja està quasi a punt. L'ajuntament inverteix 150.000 euros en parcs infantils



L'Ajuntament està duent a cap la millora de la zona de jocs infantil de la Plaça d’Espanya amb una inversió prevista de 32.700 euros i que executa una empresa local.

La millora afecta als jocs instal·lats que s’han canviat per uns altres més moderns, actuals i sobre tot de caràcter accessible, perquè permeten gaudir també els xiquets i xiquetes amb problemes físics. Actualment en la plaça ja s’hi poden vore els jocs, totalment instal·lat, encara que la zona està tancada en vistes a una pròxima inauguració. 
 
La millora de la zona de jocs de la Plaça d’Espanya s’uneix a les realitzades fa poc del Passeig del País Valencià i del Passeig Lepant. La unió de les tres execucions important un total de vora 150.000 euros amb els quals s’han modernitzat i actualitzat les zones esmentades. 
No cal ni dir que les ja inaugurades (Lepanto i Passeig) estan tenint un èxit total, i estan sempre totalment ocupades per xiquets/es que gaudeixen de les modernes instal·lacions.

L’execució de les millores i nous jocs en el Passeig del País Valencià han suposat una inversió de de vora 60.000 euros. Ací s’ha dut a cap la modernització i remodelació de l’espai, s’ha ampliat l’àrea de jocs i se l’ha dotada d’una zona de jocs múltiples, amb gran element de grans dimensions (un vaixell) fins ara no instal·lat mai a Tavernes, i s’ha procedit a repavimentar tota la zona amb cautxú.
Plaça d'Espanya
La reforma dels jocs infantils del Passeig de Lepant ha executat la repavimentació de la zona amb cautxú, s’han remodelat els espais enjardinats amb gespa artificial i s’ha col·locat també una zona de jocs múltiples, en aquest cas un tren i vagons, amb el seu autobús en recordatori de l’estació que hi havia en el lloc. La reforma del Passeig Lepant suposa una inversió de vora 57.000 euros. 
Passeig de Lepant ahir de vesprada
Ens fem ací ressò dels comentaris d’alguns veïns sobre el Passeig Lepant: caldria indicar amb algun cartell l’expressa prohibició d’entrada de gossos en el parc per evitar que facen les necessitats en la zona de gespa artificial, no juguen també els menuts. Sempre hi ha gent que en fa cas omís d’una cosa massa evident, i la resposta que alguns veïns han oït és: en cap lloc diu que no es puguen entrar gossos. Increïble però cert!

Notícia d'elaboració pròpia