L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.567
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 65.570

dijous, 26 de gener de 2017

Tècnics de Turisme de la Generalitat avaluaran els danys de la GoletaEl regidor Josep Llácer, que és responsable de Turisme i de l’Urbanisme, ha acudit en representació de l’Ajuntament a la reunió convocada pel Secretari Autonòmic i màxim responsable del Turisme de la Generalitat, Francesc Colomer, per tal d’avaluar les danys i preveure les actuacions que caldrà efectuar en el litoral valencià. 

Segons ha indicat el regidor Llácer, tècnics de Turisme de la Generalitat visitaran la pròxima setmana la platja de Tavernes per comprovar i avaluar directament els danys ocasionats pel darrer temporal, i així poder estudiar quines actuacions podrà dur a cap Turisme de la Generalitat en la nostra platja.

 La Generalitat Valenciana també ha anunciat la publicació d’un decret amb ajudes a les poblacions que han estat afectades tant pel temporal de neu com pel temporal marítim.

 Els tècnics municipals estan també immerses en el procés de valoració de danys i estudi de les actuacions a fer per tal de poder sol·licitar quantes ajudes convoquen les Administracions autonòmiques i les estatals.