L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 3 de gener del 2017

Hem arribat als 2'5 milions de lectures






Assolim nou record: hem arribat a 2’5 milions de pàgines llegides. Fent un repàs, el passat mes de març vàrem arribar als 2 milions de pàgines, i es va iniciar una tendència alcista amb els 2’1 milions el 10 de juny, els 2’2 milions el 13 d’agost, i el 15 d’octubre amb 2’3 milions i els 2’4 milions el passat 11 de desembre.

En aquest període que parlem, el dia de més lectures va ser el dilluns 19 de desembre i l’article del desbordament del Vaca pel Tancat va ser llegit per  6,675 persones. Era el dia de les fortes pluges i el perill del riu Vaca de desbordaments. També el Festivern ha estat un dels temes més llegits i l’article del seu acomiadament ha estat seguit per 2.215 persones o els dels records del festival per 1.523. El cas del bou Osborne va ser llegit per 1.298 persones.

I així portem 8 anys i mig, amb 9.475 articles publicats majorment sobre temes de Tavernes i del nostre territori valencià, des d’una òptica valencianista, de defensa dels valors de la nostra terra, dels nostres costum i la nostra llengua.

1 comentari:

Anònim ha dit...

enhorabona per tota la informació responsable que sa fet en estos anys. No com altres que soles diuen mentires per fer mal al poble i els seus interessos.