L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.847
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 66.213

dilluns, 9 de gener de 2017

A partir del dia 16 s'inicia el curs de defensa personal. Inscripció a partir d'avui


Des del dia 16 de gener i fins el 29 de maig tindrà lloc un curs de defensa personal per a homes i dones dins dels objectius generals impulsats per l'Ajuntament en la lluita contra la violència de gènere. 

La Regidoria d’Igualtat i Serveis Socials, que dirigeix Noe Alberola, ha programat aquest nou curs vista la demanda i l’acceptació entre les dones que va tindre el curs programat a novembre titulat  “Com defendre’s d’una agressió”. La Regidoria d’Igualtat i Serveis Socials es va comprometre a fer el curs durant tot l’any, com una activitat esportiva més i és el que ara s'anuncia.

L’horari del curs serà els dilluns i divendres de 16 a 17:30 hores, i es podran fer les inscripcions en el poliesportiu municipal a partir d'avui dia 9, per tots aquells que estiguen  interessats. El nombre de places és limitat.