L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 22 de febrer del 2014

Anit es va celebrar la "Nit d'Albades"


Les falles de Tavernes celebraren ahir la tradicional "Nit d'Albades", acte que va començar a les 9 de la nit a la Plaça Major, moment que arrepleguen les fotografies,  amb la presència de l'alcalde, Jordi Joan, la fallera major, Empar Mayans, i representants del consistori i de les sis falles valleres.

Després es va visitar els casals fallers i el cant tradicional va servir per retre un homenatge a falleres majors i presidents de les comissions en l'ordre de Cambro, Passeig, Portal de Valldigna, Dula i Prado per acabar en la Via.

Aquesta vesprada esta prevista la "Cavalcada del Ninot" que omplira els carrers de Tavernes de disfresses, musica i alegria fallera. Les comissions tenen previst fer la concentració davant del poliesportiu i la cavalcada s'iniciarà a les 5 de la vesprada, acabant en el Passeig del País Valencià on hi haurà discomòbil.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Llastima que es solapara amb l'obra Da Capo de Vol-Ras a la Casa de la Cultura.
L'any pasat ja va pasar algo paregut la nit d'albades.