L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.410
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:53.779

dimarts, 13 de març del 2018

PLENARI DE MARÇ 2018: L'aparcament amplia horaris sense incrementar preus (1a part)


El govern municipal de Compromís ha atés la demanda dels usuaris amb la millora del servei i ampliació d'horaris en l’aparcament del Passeig del País Valencià. Només els vots de Compromís i EU aprovaren un modificat de l’ordenança que amplien les prestacions i serveis als usuaris sense increment de preu. 

1. Ampliació de l’horari d’estacionament en abonament mensual. 

- El preu es manté  en 20 euros al mes, però s’amplia dos hores més d’ús: l’horari passa a ser de 7:30 hores a  les 21:30, de dilluns a dissabte amb la qual cosa es fa més compatible amb  l’horari comercial.

- Recordem que l’abonament mensual les 24 hores del dia té un preu de 40 euros, però es redueix a 33 euros al mes si es trau un abonament per a tot l’any.

2. Preu de l’aparcament per hores: 

- 3 hores seguides d’aparcament en qualsevol hora: 1 euro

- 24 hores seguides: 3 euros

Compromís ha dut a cap un conjunt de millores els darrers anys, entre les quals estan el sistema de gestió de l’estança, l’apertura de barreres i els preus de l’aparcament per facilitar l’ús a tots els veïns.

Això ha suposat que entre el 2014 i el 2017 s’han augmentat els ingressos per ús normal un 330% mentre l’augment per abonaments mensuals ha estat del 190%.

Malgrat aquestes xifres positives, el portaveu socialista va qualificar  de “fracàs la gestió que fa Compromís de l’aparcament”. Ara, quan el regidor d’Hisenda o el mateix l’alcalde li van preguntar quina era la seua proposta per millorar la gestió perquè mai n’havia presentat cap, ni tan sols quan era responsable d’Hisenda, el silenci sepulcral del portaveu socialista va ser la resposta.

Parlarem de números i xifres en una pròxima  2a PART