L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.410
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:53.779

diumenge, 25 de març del 2018

Compromís demana a la Delegació del Govern implicació en la solució dels problemes del riu Vaca i la Goleta.




L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i el regidor d’Urbanisme, Josep LLácer, s'han entrevistat amb el subdelegat del Govern d’Espanya a València, José Vicente Herrera, per tractar dos temes importants per a Tavernes: el riu Vaca i la platja de la Goleta.

Jordi Joan i Josep Llácer recordaren la problemàtica i li feren arribar, en nom de Tavernes i del propi govern municipal, l’interés de la ciutat en una solució definitiva a la problemàtica del riu Vaca i la platja de la Goleta. Una solució, que com tots els veïns coneixen, ha d’arribar des de l'Estat, des del govern de M. Rajoy, que és competent i qui te tota la responsabilitat d'aprovar i d’executar les possibles obres de millora.

L’entrevista s’emmarca dins del conjunt de gestions que du a cap el govern de Compromís de Tavernes amb les Administracions Públiques, estatals i autonòmiques, per tal de donar a conèixer els problemes de la ciutat  i sol·licitar ajuda en les solucions.

El govern de Compromís vol que escenes com les de les fotografies no es tornen a repetir a Tavernes.
La reunió va girar al voltant de les  execucions que calen en el riu Vaca i que donarien una solució definitiva al sector Vergeret. La canalització i millora del riu Vaca, actualment paralitzada,  està contemplada  en el vigent Pla Hidrològic Nacional com a urgent i necessària.

Quan a la Goleta,  l’entrevista ve girar al voltant de l’aportació d’arena en la platja que s'està demostrant no és cap solució al problema. La platja de la Goleta és un dels punts de la costa valenciana on més inverteix Delegació de Govern reposant arena, però l’eficàcia de la mesura és nul·la i al primer temporal desapareix, amb la qual cosa calen mesures i l'execució d'un projecte definitiu.

Els dos polítics de Compromís li demanaren al subdelegat el  recolzament i implicació de la Delegació del Govern a València perquè el govern de l’Estat, a qui representen,  estudie la inclusió de les dues obres en els pressupostos generals de l’Estat que haurà de presentar el govern de M. Rajoy.