L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.410
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:53.779

dilluns, 26 de març del 2018

Jordi Joan: "Estem contents amb l'inici de l'expedient de contractació de les obres del col·lector. El compromís del govern municipal és total".




L’alcalde Jordi Joan ha manifestat que “estem contents perquè encetem una nova etapa: comença l’expedient de contractació de les obres. I encara que siga llarg i no estarà lliure de complicacions, hem de dir ben clar que el compromís del govern municipal és total, i estem avançant en pas ferm i valent. A més, tenim el compromís i l’ajuda de la Direcció General de l’Aigua de la Generalitat, i ens finançaran una part de les obres, la qual cosa és una excel·lent notícia també”.

Jordi Joan ha remarcat que el projecte del nou col·lector d’aigües pluvials, que impulsa i recolza el govern de Compromís, donarà solució als problemes recurrents d’inundabilitat en l’avinguda de la Marina, descongestionarà el trànsit de la platja amb l’obertura d’un carrer de 18 metres d’amplària en dos sentits paral·lel al carrer Blasco Ibáñez que serà remodelat i millorat, així com els carrers adjacents. El nou projecte evita l’alçament del carrer per fer passar el  col·lector tal com estava previst en el projecte anterior. 

El projecte presentat en el seu dia per Compromís va rebre l'aprovació dels partits del consistori, excepció feta del PP, que va ser l'únic partit que no es va posicionar a favor de les obres. 

El col·lector de la platja de Tavernes ha donat un gran pas  amb  la formalització de les actes i la cloenda del procediment administratiu per a l’ocupació dels terrenys. A partir d’ara, ja s’inicien els tràmits per a aprovar el projecte d’execució i la licitació d’unes obres que el govern de Compromís preveu començar en el 2019.

El col·lector serà l’actuació més important de la platja de Tavernes des de fa dècades, i el projecte contempla no nomes la construcció del col·lector sinó un vial perimetral, i la reurbanització del carrer Blasco Ibáñez i adjacents. L’obra  solucionarà molts dels problemes que venen patint els veïns de la platja des de fa molts anys i canviarà de dalt a baix la imatge de la zona centre. Serà en conjunt un pas decisiu per a fer realitat la solució dels problemes d’inundabilitat en la zona de l’avinguda de la Marina.

I tot no acaba ací perquè de forma paral·lela, l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, gestiona la firma d’un conveni de col·laboració amb la Direcció General d’Aigües de la Generalitat Valenciana, perquè subvencione una part important de l’import d’unes obres que poder ser de l’ordre dels 3’5 milions.

De fet l’alcalde va mantindré el passat dimarts una reunió amb els màxims responsables de la Direcció d’Aigües per tal d’ultimar els detalls d’eixe conveni que permetrà rebre ajudes per a l’execució de l’obra.