L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 1 d’agost del 2011

Una vesprada de mercat, o la història continua



Dissabte passat 30 de juliol. Entre 8 i 8’15 de la vesprada. Els carrers al voltant de la Plaça Tarongers, on es munta el mercat, ja s’han omplit de cotxes. I el mateix de totes les setmanes: doble línea, damunt les voreres, ocupant passos de vianant... (Fotos 1-2-3-4).
La zona al voltant del mercat, un autèntic folló. Com dissabte passat i l’anterior, tant d’enguany i de l’any passat.

 

Cotxes que peguen la volta buscant lloc  i no en troben, fins que el deixen on poden. Algun cabreig perquè un altre cotxe ara no pot eixir, alguns propietaris d’apartaments que no poden traure els seus cotxes.... Però no passa res. Això a les 10 de la nit, ja ha acabat, com el mercat.

A només un centenar de metros, arribant per l’altre cantó, l’aparcament municipal està buit. I ben buit. Cap cotxe. Cap. Mentrestant, a només pocs metres, n’hi ha a centenars, amuntegats pels carrers. I així un dissabte, i un altre. I l’any passat i enguany.


I ens preguntem ¿cabuderia de la gent? Potser no, el que passa és que la gent no sap que hi ha un aparcament per la senzilla raó de que fins ara, i portem dos anys, ningú s’ha preocupat a senyalitzar-lo, a posar fletxes de direcció només entres en la Goleta.

I mentre no estiguen,  potser caldria algúns agents de la policía perquè dirigiren el trànsit i els cotxes cap a l’aparcament, almenys fins que la gent s’acostume i se n’adone que hi ha un molt bon aparcament ¡a uns centenars de metres i gratuït!!.

I encara que no fa els 100 dies de gràcia, ho hem de dir al nou govern perquè si esperem eixos 100 dies s’acabarà l’estiu. A vore si aquest mes d’agost, es capgira la situació i l’aparcament està ple i els carrers molt menys buïts.

Garantim que les fotografies i les hores són exactes. Del dissabte passat, dia 30. Però com podeu comprobar, la història no és nova.  I l’hem copiada pràcticament de la de l’any passat.

-

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Pues ale!!! mans a l'obra.
Si no denunciar, sí que es pot vallar la zona del parc de la nova escoleta de la Goleta per a evitar que la gent aparque alli i senyalitzar bé el parquing municipal.
I posar alguns policies per la zona,ja no tant per denunciar este estiu, perquè ja estem en agost, si no, per anar informant del nou parquing i evitar que la gent aparque alli i vaja a aparcar al parquing de la Goleta.

Anònim ha dit...

A la zona del parquing estaba previst fer una zona per a caravanes.
Va avant el tema?
Val la pena senyalitzar ara per a llevar-ho l'any que ve?

Anònim ha dit...

No va avant el tema. Si ens atenem a la realitat, sembla ser que és una més de les fumarades del PP.
Això del parking es va dir i es va pregonar - com no- en campanya electoral i ho va publicar amb profusió de detalls i com a obra imminent "Las Provincias" en el mes d'abril. (Un altre Cantalot??).
Fins i tot, sembla ser, que ho havien contemplat com a obra dins del paquet d'obres que havia de servir per a justificar el préstec de 5'7 milions.
Però sembla ser que va haver una modificació de credit i eixa obra va desapareixer de les a executar.
O siga que sembla ser que no hi havia cap intenció de fer el parking caravanero, si no no hagueren fet la modificació.
Si estic equivocat, em rectifiqueu.

Anònim ha dit...

Veig estàs molt ben informat i que conéixes molt bé assumptes interns de l'Ajuntament com pocs. A cas, qui ets tu, anònim? No seràs el mateix responsable de la Cotorra de la Vall i alhora familiar ben arrimat a l'alcaldia? Quan intervingues, fes-ho amb més disimul. Canta massa.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Després de tres anys i dos mesos d'estar diàriament informant, per a què volem publicar-ho com anònim quan podem publicar-ho perfectament com a Cotorra de la Vall, siga com a comentari o fent una noticia?

Realment, com a notícia hauria quedat bé: el PP anuncia un parking que als pocs dies desapareix de la consignació presupostaria per una modificació de crèdit.