L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.535
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:76.494

dimecres, 3 d’agost del 2011

LA MIRADA DE LA COTORRA: Una porta oberta a l'esperança.Fa uns anys un presumpte brot de botulisme anihilava la colònia de colls verds del llac de La Goleta.  Un bon nombre d'exemplars adults  ja quasi domesticats  formaven una colònia que havia anat formant-se i creixent a partir dels primers ànecs salvatges que havien arribat al llac.

El presumpte brot de botulisme va ser la causa de la  desaparició total. L'any passat no se'n va vore pràcticament cap d'ànec. Enguany, amb l'arribada de la primavera es van poder vore de manera esporàdica algunes parelles. Ara hem pogut contemplar aquestes dies una primera llocada: una ànega i 10 polls que corretegen al seu voltant sota l'atenta mirada de dos exemplars mascles de coll verds (Fotografies de dalt). 

S'ha obert una port a l'esperança:  ¿Tornarem d'ací uns quants anys a poder vore  sobre les aigües del llac una imatge com la de davall, del 2008?
 

 -

1 comentari:

Anònim ha dit...

Si no es busca alguna fórmula per a netejar el llac crec que tornará a passar lo de fa uns anys, supose que será per les tortugues pero dona llástima vore el color que presenta actualment aquest llac.